FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni hakkında karar!

Son dakika haberi: MİT'in yurt dışı operasyonuyla Türkiye'ye getirilen FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen "FETÖ yöneticiliği" suçundan tutuklandı.

FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni hakkında karar!
FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni hakkında karar!
GİRİŞ 04.06.2021 17:51 GÜNCELLEME 04.06.2021 18:33
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) operasyonu ile yurt dışında yakalanarak, Ankara'ya getirilen FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, mahkemece tutuklandı.

FETÖ/PDY'nin 'mahrem yapılanma'ları ile örgüt elebaşı arasındaki irtibatı sağlayan Selahaddin Gülen, MİT tarafından yurt dışında gerçekleştirilen operasyonla yakalandı. FETÖ/PDY elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni ve özel kalem müdürü Cevdet Türkyolu'nun da kayınbiraderi olan Selahaddin Gülen'in Ankara Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlandı. 'Silahlı terör örgütüne üye olma' ve 'küçük yaştaki kız çocuğuna cinsel saldırı' suçlarından hakkında yakalama kararı bulunan Selahaddin Gülen, emniyetteki işlemlerin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi. Gülen, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 18
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin itleri bir bir türk bayragıın önünde selam verecekler
    Cevapla
  • Müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye adalet ne zaman gélecek bunları beslemeye mecburmuyuz
    Cevapla
  • Müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye adalet ne zaman gélecek bunları beslemeye mecburmuyuz
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Tipine tükürdüğüm. Bu da sümüklü cinsinden tıp demiş burnundan düşmüs
    Cevapla
  • Torun 2 yıl önce Şikayet Et
    Sağlık alanın da artık fetö yapılanmasına el atılmalı. Hem vatandaş ile devletimizin arasını açmak için hizmet kalitesini düşürmeye çalışıyorlar hemde pensilvanya dan ne talimat gelirse harfiyen uyguluyorlar. Kurumlarda sayı olarak fazla, idari anlamda söz sahibi olduklarından keyiflerine göre at oynatıyorlar. Bakanlığın haberi yokmudur neler olduğundan mutlaka vardır. Sonuçta merkez bilmez ise kim bilecek. Bu ülkede milyonlarca vatan sever gençlerin kamu kurumların da istihtam için görev bekliyor. Fırsat verin onlara, devlete hizmet etsinler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yüzde 500 yetmedi! İmamoğlu’nun ilk işi İstanbul’da suya zam
Akaryakıtta tek fiyat 15 Mayıs’ta pompaya yansıyacak