e-Okul VBS öğrenci giriş ekranı! E-okul karne nasıl görüntülenir? Takdir ve Teşekkür Belgesi öğrenme!

E-okul öğrenci giriş, karnelerin 18 Haziran’da erişime açılacak olması nedeniyle aileler ve öğrenciler tarafından araştırılıyor. Öğrencilere ait 2. dönem notları sisteme yüklenmeye başlandı. Takdir, teşekkür belgeleri e-Okul VBS üzerinden İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin erişimine açılacak. Devamsızlık ve karne notlarını görüntülemek isteyenler e-okul karne nasıl öğrenilir? sorusuna cevap arıyor. İşte 2021 e-Okul VBS öğrenci giriş ekranı!

e-Okul VBS öğrenci giriş ekranı! E-okul karne nasıl görüntülenir? Takdir ve Teşekkür Belgesi öğrenme!
e-Okul VBS öğrenci giriş ekranı! E-okul karne nasıl görüntülenir? Takdir ve Teşekkür Belgesi öğrenme!
GİRİŞ 16.06.2021 17:19 GÜNCELLEME 16.06.2021 17:20

2020-2021 eğitim öğretim yılı 18 Haziran’da sona erecek. Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl karneleri dijital olarak erişime açacağını duyurdu. Bakan Ziya Selçuk son yaptığı açıklamada öğrencilerin 2 Temmuz tarihinde karnelerini basılı olarak alabileceğini belirtti. Öğretmenlerin Veli Bilgilendirme Sistemine not girmeye başlamasının ardından e-Okul öğrenci giriş sayfasına erişmek isteyen öğrenci ve veliler araştırmaya yapmaya başladı. Yüz yüze ve uzaktan eğitimin bir arada verildiği bu eğitim yılında ölçme ve değerlendirme işlemleri öğrencilerin tercihine bırakıldı. Yüz yüze sınavlara giren öğrencilerin karne notları sınavlara göre değerlendirilecek. Birinci dönem notlarının geçerli olması için okullara dilekçe veren öğrencilerin notları benzer şekilde karnelere işlenecek. Peki e-Okul VBS öğrenci girişi nasıl yapılır? İşte MEB e-Okul öğrenci giriş sayfası!

Okullar ne zaman kapanacak? MEB 2021 İkinci dönem sonu için tarih verdi! Karneler basılı olarak…Okullar ne zaman kapanacak? MEB 2021 İkinci dönem sonu için tarih verdi! Karneler basılı olarak…

e-Okul VBS Öğrenci Girişi Nasıl Yapılır?

E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine giriş yapmak isteyenlerin öncelikle bu adrese tıklayarak sisteme giriş yapması gerekmektedir. Karşılarına gelen ekranda “ Veli Bilgilendirme Sistemi” seçeneğini işaretleyenler sisteme aktarılacaktır. 

Açılan sayfada “ Resimdeki Rakamlar, Öğrenci T.C. Kimlik Numarası, Öğrenci Okul Numarası” bilgilerini eksiksiz bir şekilde dolduranlara “ Giriş” seçeneğine tıklayarak ilk adımı geride bırakabilir. 

VBS Güvenlik Kontrolü bölümünde öğrenciye ait “Öğrencinin Okuduğu Şube, Öğrencinin doğum ayı hangisidir, Öğrencinin doğum günü, doğum yılı hangisidir” gibi sorulara yanıt vererek aşağıdaki resimlerden öğrenciye ait olanı işaretleyerek e-Okul VBS’ye giriş yapabilirsiniz.

Karne Notu Nasıl Görüntülenir?

Milli Eğitim Bakanlığı, 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem karnelerini e-Okul VBS üzerinden erişime açacak. Giriş işlemini tamamladıktan sonra sol bölümde bulunan menüden duyurular, devamsızlık bilgisi, not bilgisi, sınav ve proje, ödev tarihleri, burs ödeme bilgileri, aldığı belgeler, yıl sonu notları, sorumluluk-ortalama yükseltme puanları, yerleştirme sonuçları, nakil durumları, şube yazılı ortalamaları görüntülenebilir. 

Takdir ve Teşekkür Belgesi Nasıl Öğrenilir?

Milli Eğitim Bakanlığı 18 Haziran’da ikinci dönem karnelerini erişime açacak. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri Veli Bilgilendirme Sistemi üzerinden giriş yaparak aldıkları belgeleri görüntüleyebilecek. Ölçme ve değerlendirme işlemlerinin sona ermesiyle yıl sonu not ortalaması 70.00 ile 84.99 arasında olan öğrenciler Teşekkür Belgesi, 85 üzeri öğrenciler ise Takdir Belgesi almaya hak kazanacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var