BAE'de Peker paniği! Türk ekip tam enseleyecekken, CIA, MOSSAD ve Dahlan devreye girdi

Dubai'de gizlenen suç örgütü lideri Sedat Peker'in geçtiğimiz günlerde ortalıktan aniden kaybolmasının sebebi belli oldu. Gündeme düşen son dakika iddiasına göre, Türk ekibi Peker izni tespit etti. Peker'in yakalanıp yurda getirilmesi için düğmeye basılacakken CIA, MOSSAD ve Dahlan tarafından daha güvenli bir yere götürüldü.

BAE'de Peker paniği! Türk ekip tam enseleyecekken, CIA, MOSSAD ve Dahlan devreye girdi
BAE'de Peker paniği! Türk ekip tam enseleyecekken, CIA, MOSSAD ve Dahlan devreye girdi
GİRİŞ 15.06.2021 22:08 GÜNCELLEME 16.06.2021 08:05
Bu Habere 175 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: 2 gündür kendisinden haber alınmayan suç örgütü lideri Sedat Peker'in BAE'de kendisini karış karış arayan Türk ekip tarafından tespit edilince daha güvenilir bir yere nakledildiği iddia edildi. 

MOSSAD tarafından Balkanlardan Fas’a, oradan Birleşik Arap Emirlikleri’ne (Dubai) kaçırılan Sedat Peker burada “dokunulmaz” olarak bilinen bir otele yerleştirildi.

Erdoğan'a sesleniyorum: Türkiye'den askeri müdahale talep ediyoruzTürkiye'den askeri müdahale talep ediyoruz!

Türkiye’den giden ekipler Sedat Peker’i adım adım izlerken, NATO zirvesine ve Erdoğan-Biden görüşmesine bir hafta kala Peker’den otelden çıkması ve başka bir yere gitmesi istendi. Bunda, Türkiye’den giden ekibin “güvenli” otele ulaşması, çatısından görüntüler çekmesi, sonrasında sahibiyle yaptığı ve Peker’i teslim etmeye yönelik baskılarının da etkili olmuş olabileceği bildirildi.

4 ilde Sedat Peker suç örgütüne operasyon: 25 gözaltı!4 ilde Sedat Peker suç örgütüne operasyon

SEDAT PEKER YAKALANDI MI?

Kaldığı yerden ayrılarak başka bir otele geçen ve sık sık otel değiştiren Peker’e en son Grand Hyatt Dubai'de bir operasyon gerçekleştirildiği, ancak Peker’i koruyan ekibin bu operasyonu engellediği, Peker’in yeniden “güvenli” yere götürüldüğü öne sürüldü.

Bu gelişmeler sonrası pazar günü Sedat Peker'in, Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratınca kaldığı yerden alındığı öğrenildi. 

SEDAT PEKER İÇİN PAZARLIK

Aydınlık’ın ulaştığı kaynaklar gelişmelerle ilgili olarak, “Peker, onun kaçışını organize edenlerin bilgisi dahilinde kaldığı yerden alındı. Yanına telefon ve başka hiçbir haberleşme aracı aldırılmadı. Ona eşlik edenler de panikledi. Bu durumu sosyal medyadan paylaştılar. Bu arada Türkiye’den giden bazı ekiplerle Birleşik Arap Emirlikleri istihbaratı, CIA, MOSSAD ve Dahlan’ın ekibi pazar günü öğleden sonra buluşarak pazarlığa başladılar. Buna ‘istihbarat diplomasisi’ de diyebilirsiniz. Görüşmeler akşam geç saatlere kadar sürdü. Ama sonuç alınamadı. Bu arada Peker tekrar ‘güvenli’ yerine götürüldü” dediler.

Saymaz'dan 'Peker' açıklaması: Yalnız değil, bilgi akışı var!Saymaz'dan 'Peker' açıklaması: Yalnız değil!

Öte yandan, Peker’i takip etmek için Dubai’de bulunan diğer ekiplerin de gelişmeleri yakından takip ettikleri iddia edildi.

AYDINLIK

YORUMLAR 175
  • TemholGemun 2 yıl önce Şikayet Et
    Peker kendi itibarını kendi bitirdi, Ağbileri gibi sıkı duramadı ve Teker haline geldi.
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    boyle karaktersizlerini bitirmek lazim
    Cevapla
  • Nihat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kukla da buna inanan kafasızlara şaşıyorum. Adam yahudinin oyuncağı oldu hala buna reis gözüyle bakıyorlar. Yazık.
    Cevapla
  • Muhaberat 2 yıl önce Şikayet Et
    Fare gibi kaçıyor ama sorsak eşi ve kızları için dünyayı yakardı bu mafya bebesi belkide bizzat kendisinin transparan tanga ve fantezi külotları ifşa edildi diye çılgına DÖNDÜ! Şu an bu parafili, mossad cıa tarafından aynen bir eskort gibi otel otel gezdirilip "soyun kıvraaaaak" diye kırbaçlanıp dans ettiriliyor bunun yalanlarına inanan lgbtlilerde onun yerinde olmak için CAN atıyor. Bu Parafili'nin PARA için yapmayacağı MUAMELE yok ama bu TWERK'çüye diyoruz ki "boşuna martaval okuyup Türkiyeyi İktidarı SALLADIĞINI falan sanma nerelerini kime nasıl SALLADIĞINI biliyoruz seni yakalayıp ülkeye dansöz kıyafetiyle getireceğiz" SARSILA SARSILA SALLAYACAKSIN yine oranı :)
    Cevapla
  • Muhaberat 2 yıl önce Şikayet Et
    Tokatlı'ya Tokatlı' ya cevap veriyorum; Dünya cıa mossad kgb bnd MI6 gibi gizli servislerin kontrolünde değilmiş oh ne güzel bir dünyan var motton herhalde şu olmalı "BEYİN yok dert yok"! Yediğin tokatlardan feleğin şaşmış ne dediğini bilmeden zırvalıyorsun. Kahve ortamını bilmem o ortam senin gibi kurtlar vadisi izlemişlerin takıldığı bir yer olsa gerek. Her şeyin kendi içinde dinamikleri varmış bak sen şu bebenin hezeyanlarına adam zannettiği sedoş bebesine lafı sokunca bunun içinde DİNAMİTLER patlamış efendisini savunnaya yeltenmiş hebenneka bebesi! Sen git kumda... gülle oyna sonra sütünü iç yat sedoşun bebesi!
    Cevapla
  • Muhaberat 2 yıl önce Şikayet Et
    Tokatlı'ya Tokatlı' ya cevap veriyorum; Dünya cıa mossad kgb bnd MI6 gibi gizli servislerin kontrolünde değilmiş oh ne güzel bir dünyan var motton herhalde şu olmalı "BEYİN yok dert yok"! Yediğin tokatlardan feleğin şaşmış ne dediğini bilmeden zırvalıyorsun. Kahve ortamını bilmem o ortam senin gibi kurtlar vadisi izlemişlerin takıldığı bir yer olsa gerek. Her şeyin kendi içinde dinamikleri varmış bak sen şu bebenin hezeyanlarına adam zannettiği sedoş bebesineh lafı sokunca bunun içinde DİNAMİTLER patlamış efendisini savunnaya yeltenmiş hebenneka bebesi! Sen git kumda... gülle oyna sonra stünü iç yat sedoşun bebesi!
    Cevapla
  • Tohatlıya 2 yıl önce Şikayet Et
    Tokatlı sen de biraz fazla iyimsersin kardeş. Nasıl CIA MOSSAD yokmuş bu işte? Yoksa sen de her şeye "dıj güçler yapmıştır" diye yazıp dalga geçenlerden misin? İlla birileri sana CIA kimliğini mi gösterecek işin içinde CIA olduğunu anlaman için? Gerçi böyle düşünmen de anormal değil. Çünkü şeytan gibi çalışır istihbarat örgütleri, herşeyi yaparlar ama senin gibi arkadaşlara da orda olmadıklarını düşündürürler... Sanırsınız ki olay normal akışında öyle gerçekleşti...
    Cevapla
  • Tokatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sedat peker de diğerleri gibi farkı yok da,sen çok kurtlar vadisi izlemişsin gardaş,dünya öyle cia mossad dahlanın, yönettiği bi yer değil,her olayın kendi içinde dinamikleri var,öyle şu şunun ajanı,bu bunun bilmem nesiyle olmuyo bu işler,gerçi kahvede okeye dönerken ortadoğuyu analiz eden bir toplumun üyesi olduğundan normal yazdıkların
    Cevapla
  • Mesut Altın 2 yıl önce Şikayet Et
    çok yakında işi bitir inşaallah bu hainin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek