AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çirkin saldırıyı kınadı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İYİ Partili Lütfü Türkkan’ın çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İHA muhabirine yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çirkin saldırıyı kınadı
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, çirkin saldırıyı kınadı
GİRİŞ 22.06.2021 18:32 GÜNCELLEME 22.06.2021 18:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli’nin Dilovası ilçesindeki çiftliğinde yıkım çalışmalarını takip eden İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Mustafa Uslu, Türkkan’ın şoförünün aralarında olduğu 4 çalışan tarafından feci şekilde darp edildi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İHA muhabiri Mustafa Uslu’ya yapılan saldırıyı kınarken, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İHA Muhabiri Mustafa Uslu’ya yapılan barbarca saldırıyı kınıyoruz. Mustafa Uslu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 6
  • ayna 2 yıl önce Şikayet Et
    kan deyince 1915 öncesi taşkınlıklar, acımasızlıklar ile Türk ve Kürtlere yapılan zulümler geldi aklıma ama onlar Türk değildi. Türk demeyle Türk olunmuyor
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Faşist vahşetin adı ip te hayat buldu. Mafya artığı tipler ve toroscçu ulusalcılar fetö aklıyla kurdukları pırtı budur. Kendinden olmayan gazete ve televizyonculara saldırırlar. Ulan namussuzlar ne istediniz adam işini yapıyor.
    Cevapla
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    kinama yerine emri veren yapanlar en agir ceza almasi icin kanun gerek var ise uygulama yapmaz ise mahkeme onu takip edin en agir ceza alacak pkk yedek partisinin adamlari
    Cevapla
  • Müslüman Kürt 1 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde başa gelseler ALLAH CC göstermesin
    Cevapla
  • Brhm 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece kınamakla kalmayın artık. Bunların barbar olduğunu, vatan ve millet düşmanı olduğunu haykırın. Kurtulun artık bu eziklikten. Adamlar bu milletin Ak Partisi aleyhine yalan sağanağı boca edip utanmadan yeri göğü inletiyorlar. Siz basit bir kınama cümlesi ile geçiştiriyorsunuz.. Biz artık sesinizin gür çıkmasını istiyoruz. Yeter artık.
    Cevapla
  • NCT 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok doğru...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti