Son dakika: 24 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Haziran koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

Son dakika: 24 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
Son dakika: 24 Haziran koronavirüs tablosu! Vaka, Hasta, ölü sayısı ve son durum açıklandı
GİRİŞ 24.06.2021 20:13 GÜNCELLEME 24.06.2021 20:13
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Türkiye'de son 24 saatte 223 bin 385 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 703 kişinin testi pozitif çıktı, 59 kişi hayatını kaybetti.

TÜRKİYE'DE KORONAVİRÜSTE SON 24 SAAT

Sağlık Bakanlığının Covid-19 bilgilendirme sayfasında Türkiye’nin güncel korona virüs tablosu kamuoyuyla paylaşıldı. Tabloya göre son 24 saatte 59 kişi korona virüsten hayatını kaybetti, toplam can kaybı 49 bin 417’ye yükseldi.

Toplamda 59 milyon 444 bin 650 test yapıldı. Bugün yapılan 223 bin 385 testten 5 bin 703 yeni vaka sayısı, 498 de yeni hasta sayısı olduğu belirtildi. Toplam vaka sayısının 5 milyon 393 bin 248, bugün iyileşen 5 bin 846 kişiyle toplam iyileşen hasta sayısının 5 milyon 254 bin 708’e yükseldiği, toplam hastalarda zatürre oranının yüzde 2,9, ağır hasta sayısının ise 752 olduğu açıklandı.



Ayrıntılar geliyor

YORUMLAR 21
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah kardeş amenna çare tabiki yüce ALLAH ama ne yapılsın. El kol bağlanıp beklensin mi. Kimi 1 saniye kimi 1dk kimi 1saat ne biliriz. ANCAK ALLAH DERMANSIZ HİÇ BİR DERDİ YARATMAMIŞTIR BUNUDA UNUTMA. Akıl bunun içindir beyin bunun içindir. Ben aşı oldum dokunmadı, eşim oldu eklem ağrısı yaşadı ama kalp ve tansiyon hastası anlatabildim mi kardeşim
    Cevapla
  • AhmeT 2 yıl önce Şikayet Et
    Biontec asisi vurulanlarin vay haline.Kardiyolok uzmanlarına bir sorun ,bu ara kalpten giden gidene.Adamlarin projeleri tutuyor.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Covid nedeniyle meydana gelen ölümlerin çoğu tedavide kullanılan ilaçların yan etkileri. Kadim kültür ve medeniyetimizin tedavi yöntemlerini modern tıp kabul etmiyor. Diğer bir konu, madem aşı nedeniyle görülen kalp krizi benzeri yan etkiler önemsiz derecede çok düşük, aşılar güvenli, o zaman Sağlık Bakanlığı aşı nedeniyle başına bir iş gelen olursa, tazminat ödemeyi kabul etsin. İnsanları çalıştıkları yerlerde, aşı olmazsanız işinizden olursunuz diye üstü kapalı mecbur bırakıyorlar. Unutmayın, herkes yaptığının karşılığını ahirette görecek. Herkes kimin safında ise, orada yargılanacak. Çare ve çözüm Allah'a sığınıp yardım istemekte.
    Cevapla
  • Afk 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah aklını kullan çareyi aşıyı ilacı bul diyor.
    Cevapla
  • Greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    Covid virüsün kendisi zaten organları yıpratıyor ve virüs kalbi zayıf olanlarda direkt kalbi etkileyebiliyor.İlk zamanlarda epey bir kullanılan ve sonra vazgeçilen hidrosiklorin ilacından neden vazgeçildiği açıklanırsa ölümlerin de bir kısmı aydınlanmış olur. Dünya bu ilacı bıraktı biz baya bir süre bu ilaca devam etmiştik.
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Asıl salgın cuzdanlarda olacak banknotlar dip yapacak. Ivır zıvır için para harcamayın borclanmayin hatta borç bile vermeyin. benden söylemesi.
    Cevapla
  • Coşkun 2 yıl önce Şikayet Et
    Koronadan korkmayın İMANSIZ ölmekten korkun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li aday Mesut Özarslan okul arkadaşı Murat Kurum'u anlattı!
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi