Son dakika: Aşılama oranı en yüksek 10 il açıklandı

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından aşılama oranı en yüksek illeri paylaşırken, "Sağlığınız için siz de kolları sıvayın" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 25.06.2021 10:45 GÜNCELLEME 25.06.2021 11:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşı sırası gelip, en az 1 doz aşı yaptıranların oranı yükseliyor. Salgın hastalıkları kontrol altına alabilmenin en etkili yolu dün olduğu gibi bugün de aşıdır. Sağlığınız için siz de kolları sıvayın." değerlendirmelerinde bulundu.

Bakan Koca'dan Fatih Portakal'ın yüzünü kızartacak açıklama! Resmen başladıBakan Koca'dan Fatih Portakal'ın yüzünü kızartacak açıklama! Resmen başladı

AŞILAMADA ORANINDA EN YÜKSEK 10 İL

Türkiye aşılama konusunda oldukça hızlı bir ilerleme kaydederken Bakan Koca, nüfus sayılarına göre en fazla aşı yaptıran illeri de paylaştı. Edirne, Amasya, Eskişehir, Çanakkale, Kırklareli, Balıkesir, Muğla, Burdur, Bilecik ve Sinop aşılama oranında ilk 10'da yer alan iller oldu.

 

YORUMLAR 11
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Vay Uyanıklar!..İlk 10,daki Aşı olan ilçelere bakın? Sabahdan akşama kadar "Virüs Yalan, Aşılar Zararlı" diyen Chp,lilerin Kalesi İlçeler Aşılanmada Rekor kırarak Koştura koştura Aşı olmaya gitmişler :)
    Cevapla
  • 44((◉‿◉))44 2 yıl önce Şikayet Et
    Her fırsatta kötüle yerden yere vur. Sonra sırası geldimi ilk onlsr koşmuş her ne hikmetse. istemezuuuk,yan cebimi goyuver gariiiii
    Cevapla
  • Snpl 2 yıl önce Şikayet Et
    Sinop merkez CHP dir. İlçe ler MHP AKP %80 i
    Cevapla
  • Hhhh 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorumdaki kişilerin zihniyetine bak ondan sonra bunlarla gelişen Türkiye olacak çok uzağız
    Cevapla
  • Kosovalı sghiptar 2 yıl önce Şikayet Et
    ölümden korkan CHP'Lİ ler yogun oldugu bolgeler.hahaha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki