Denizli'de yerleşim yerleri yakınında korkutan yangın!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yerleşim yerleri yakınındaki yangına havadan ve karadan müdahale ediliyor.

GİRİŞ 27.06.2021 16:09 GÜNCELLEME 27.06.2021 16:45
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Göveçlik Mahallesi yakınlarında bulunan genç ormanlık alanda saat 15.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yerleşim yerlerine yaklaşık 600 metre mesafedeki yangında, dumanları fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı bir helikopter, çok sayıda arazöz ve yangın söndürme ekibi sevk edildi.

Alevlerin yerleşim yerlerine doğru değil, ters istikamette ilerlediği belirtilirken, söndürme çalışmalarına Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri de destek veriyor.

Mahalle halkının endişeyle izlediği söndürme çalışmaları havadan ve karadan sürüyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • Osmanlıtürk 2 yıl önce Şikayet Et
    bunu yapan insan olamaz bir insan bunu yapmaz allahdan korkusu olmayan hain bunu yapar buda olsa olsa pkk olur yaziklar olsun bunu yapan kesin pkk
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatanını seven herkes ülkeye sahip çıksın vatan haini teröristler ormanları isyerlerini fabrikaları yakıyorlar, tum iş yeri sahiplari kimleri çalıştırdığını iyi bilsin.
    Cevapla
  • Mizah 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK ülkeyi yakmaya başladı. Ormanı yakanlara vur emri çıkartın.
    Cevapla
  • Haktan Yana 2 yıl önce Şikayet Et
    Memleketi yangın yerine çevirmeye çalışan bu hainlerin bulunup, en ağır şekilde cezalandırılması şart. Aksi takdirde diğer hainlere cesaret verici olur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de üniversiteler Gazze için ayaklandı! Akademisyenler ters kelepçe
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?