Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı ile Afganistan'ı görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı ile Afganistan'ı görüştü
Bakan Akar, ABD'li mevkidaşı ile Afganistan'ı görüştü
GİRİŞ 08.07.2021 19:37 GÜNCELLEME 08.07.2021 19:51
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, ABD Savunma Bakanı Lloyd James Austin ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi: 

"20 yıldır Afganistan’da bulunan Türkiye son 6 yıldır Hamid Karzai Uluslararası Havaalanı'nın işletmesini sürdürmektedir.

Afganistan’ın dünyaya açılan tek penceresi olan Hamid Karzai Havaalanı Afganistan halkının güvenlik, huzur ve refahı için büyük önem taşımaktadır.

Afganistanlı kardeşlerimizin güvenlik ve refahı için Kararlı Destek Misyonunun bitmesinden sonra da unsurlarımızla Hamid Karzai Uluslararası Havaalanının işletilmesine yönelik gerekli desteğin sağlanması çalışmaları sürmektedir."

MSB'DEN AFGANİSTAN AÇIKLAMASI

Milli Savunma Bakanlığı, "Kararlı Destek Misyonunun bitmesinden sonra da unsurlarımızla Hamid Karzai Uluslararası Havaalanının işletilmesine yönelik gerekli desteğin sağlanması çalışmaları sürmektedir." açıklamasında bulundu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD tarafından düşürülen İHA'mız? CHE GUEVARA : "Bir insanın yaşayıp yaşamadığına atan nabzından değil, ONURLU DURUŞUNDAN ANLARSINIZ....".. Aynı ile mukabele cinsinden bi atraksiyon bence olmalı...!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailli Bakan Ben-Gvir'den skandal öneri: "Filistinliler infaz edilsin"
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk