Denizli'de kaçırılan işadamıyla ilgili yeni görüntü

Denizli'de, 4 gün önce iş görüşmesi için gittiği Tavas ilçesinden 4 kişi tarafından kaçırılan tekstil fabrikası sahibi iş insanı Ömer Aldırmaz'ın (49) polis tarafından kurtarıldığı o anların görüntüleri ortaya çıktı.

Denizli'de kaçırılan işadamıyla ilgili  yeni görüntü
Denizli'de kaçırılan işadamıyla ilgili yeni görüntü
GİRİŞ 12.07.2021 20:14 GÜNCELLEME 12.07.2021 21:02
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Olayla ilgili 4 kişi tutuklanırken, görüntülerde polisin Aldırmaz'ı zorla tutulduğu evde elleri, ayakları ve gözleri bağlı şekilde bulduğu belirtildi.

Merkezefendi ilçesi Gerzele Mahallesi'nde oturan tekstil fabrikası sahibi Ömer Aldırmaz, geçen 8 Temmuz akşamı iş görüşmesi yapmak için Tavas ilçesine gitti. Yakınları, gece eve dönmeyen Aldırmaz'dan haber alamayınca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine arama çalışması başlatan ekipler, Aldırmaz'a ait aracı Gürlek Mahallesi yakınlarında terk edilmiş buldu. Yapılan araştırmada Aldırmaz'ın kaçırıldığı belirlendi.

BAĞ EVİNDE ELLERİ, AYAKLARI, GÖZLERİ BAĞLI BULUNDU

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, Aldırmaz'ın bulunup, kurtarılması için başta Cinayet Büro ekiplerinden olmak üzere konularında uzman özel ekip oluşturdu. Özel ekip Aldırmaz'ın kaybolduğu Tavas ilçesinin Nikfer Mahallesi'nde araştırmalarına başladı. Yol boyunca tüm güvenlik kamera kayıtları incelendi. Yapılan çalışmalarda Aldırmaz'ın Çal ilçesinin İsabey Mahallesi'nde bir bağ evinde zorla tutulduğu belirlendi. Geçen 10 Temmuz'da bağ evine operasyon düzenleyen polis, Aldırmaz'ı kurtarırken, Cüneyt Şentürk (27), Sevgi Erkan (38), Ahmet Temiz (28) ve Kudret Cankaratepe (28), gözaltına alındı. Bağ evinde Aldırmaz, elleri, ayakları ve gözleri bantlanmış halde bulundu.

ARACIN BAGAJINDA KAÇIRILMIŞ

Aldırmaz'ın şüpheliler tarafından elleri, ayakları bağlanıp, gözleri de kapatılarak bir aracın bagajında kaçırıldığını belirlendi. 4 şüpheli, polisteki işlemlerinin ardından bugün sevk edildikleri adliyede 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

'5 SAAT BAGAJDA TUTULDUM'

Kaçıran kişiler tarafından darbedilen Ömer Aldırmaz'ın, polise verdiği ilk ifadesinde, "Bir iş yatırımı için Nikfer Mahallesi’ne gitmiştim. Bu sırada üzerime atlayan kişiler ellerimi arkadan kelepçeledi, ayaklarımı da bağladılar sonra gözlerimi de kapattıktan sonra beni bir aracın bagajına taşıdılar. Gece boyunca yaklaşık 5 saat bagajda tutuldum. Nereye gittiğimizi anlamadım. Bir eve götürdüler, neresi olduğunu bilmiyordum. Ellerim ve ayaklarım bağlıyken polisin seslerini duydum. Beni neden kaçırdıklarını bilmiyorum" dediği öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 9
  • yeşilyurtlu 2 yıl önce Şikayet Et
    bu adamı kaçıranlardan biri kadın adamı kadına arattılar adam da şey sandı balıklama atladı kadının arkadaşlarıda iş adamına atladı sonra polis kaçıranlara atladı durum bundan ibarettir... senaryo budur.
    Cevapla
  • Mustafa Kara 2 yıl önce Şikayet Et
    Bal gibi biliyorsundur neden kaçırıldığını...
    Cevapla
  • oflu baba 2 yıl önce Şikayet Et
    BABALARIN BABASI OFLU BABA KONUSUYOR DAHA ONCE,DE YAZDIM UYARDIM SIZI EN YAKIN ARKADASINIZ DAHI BILMEDIGINIZ VEYA BILDIGINIZ BIR YERE CAGIRIYORSA SAKIN OLAKI GITMEYIN BIR COK TANIDIGIM INSANLARI TELEFONDA TANISTIGI KADINLAR DAVET ETTI GITTILER GITTIKLERI EVDE DAYAK YEDILER SENET IMZALADILAR UTANCLARINDAN SIKAYETCI BILE OLAMADILAR KIMSENIN DAVETINE BILMEDIGINIZ YERE GITMEYIN COK BUYUK BIR TUZAGA DUSERSINIZ ELINIZDE AVUCUNUZDA NE VAR NE YOK GIDER SEDAT PEKER DENEN ZIBIDININ MAFYA BABALIGINA BASLARKEN YAPTIGI ILK IS BUYDU OGLAN COCUKLARI IS ADAMLARINA TELEFON ETTIRIP EVE CAGIR KAMERAYA ALIP SANTAJ YAPARDI oflu babadan soylemesi can sizin caniniz isterseniz gidin
    Cevapla
  • Galatakulesi 2 yıl önce Şikayet Et
    yaz dur senaryo illa birisi düşer
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    İş insanı değil iş adamı
    Cevapla
  • Volkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Önceden patronlar hep erkek olurdu iş adamı denirdi.Artık kadın patronlarda var kadına iş adamı demek tuhaf olacağı için hepsine iş insanı deniyor.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İş insanınız batsın. İstanbul sözleşmesinden vazgeçemiyorsunuz.
    Cevapla
  • Ts61 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani iş insani olduğu zaman erkek kadin ayrımı güya olmuyor hepsı aynı yersen
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne alaka kardeş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti