Ünlü şarkıcı Merve Özbey müjdeyi verdi: Yeniden anne olmak istiyorum

Ünlü şarkıcı Merve Özbey 2020 yılında Kenan Koçak ile dünya evine girmişti. Geçtiğimiz aylarda ilk çocuğu olan kızı Elif Özüm'ü kucağına alan Merve Özbey müjdeyi verdi. Özbey yeniden anne olmak istiyor..

Ünlü şarkıcı Merve Özbey müjdeyi verdi: Yeniden anne olmak istiyorum
Ünlü şarkıcı Merve Özbey müjdeyi verdi: Yeniden anne olmak istiyorum
GİRİŞ 19.07.2021 17:13 GÜNCELLEME 19.07.2021 17:40

33 yaşındaki Türk şarkıcı Merve Özbey 2020 yılında Kenan Koçak ile hayatını birleştirmiş ve evliliğinden geçtiğimiz aylarda kızı Elif Özüm dünyaya gelmişti. Genç şarkıcı sık sık sosyal medyada aile hayatını ve kızını paylaşıyordu. Şarkıcının son açıklaması duyanları gülümsetti.

Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban diziden ayrılıyor! Yerine gelecek isim...Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban diziden ayrılıyor! Yerine gelecek isim...


AKLIM SÜREKLİ ONDA

Merve Özbey, kızının babası Kenan Koçak’a benzediğini belirtti. Eşinin çok iyi bir baba olduğunu söyleyen Özbey şu ifadeleri kullandı; "Allah isteyen herkese versin. Sürekli aklım onda. Klip çekimine geldim ama 15 dakikada bir evdeki ablamıza soruyorum. Tarif edilebilecek bir duygu değil."

Doktorlar dizisinin 2 yıldız ismi yıllar sonra buluştu!Doktorlar dizisinin 2 yıldız ismi yıllar sonra buluştu!


İKİNCİ BEBEĞİ DÜŞÜNÜYORUZ

Bebeğimiz babasına benziyor ama ikinci bebeği ne yapıp edip kendime benzeteceğim. 2'nci bebeği düşünüyoruz. Durmak yok yola devam."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!