Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan turan evinin kapılarını açtı!

Galatasaraylı ünlü futbolcu Arda Turan'ın sosyetik güzel eşi 2 çocuk annesi Aslıhan Doğan Turan Youtuber oldu. Turan Youtube kanalındaki videosunda ailesiyle yaşadığı evini paylaştı.

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan turan evinin kapılarını açtı!
Ünlü futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan turan evinin kapılarını açtı!
GİRİŞ 14.07.2021 15:05 GÜNCELLEME 14.07.2021 15:11
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Aslıhan Doğan Turan başarılı futbolcu eşi Arda Turan ve 2 çocuğuyla birlikte yaşadığı evini tüm ayrıntılarıyla Youtube kanalında takipçileriyle paylaştı. Turan evin her detayıyla kendisinin ilgilendiğini söyledi.

Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel'den yeni proje!Masumlar Apartmanı'nın Esat'ı Uğur Uzunel'den yeni proje!




YALIN SADE AMA NET BİR EV

Önce evinin salonunu tanıtan Turan, "Bu ev renksiz bir ev değil, koyu renklere sahip bir ev. Evin büyük bölümü ahşapla kaplı bunu tercih etme sebebimiz, eve biraz cool’luk kazandırmak. Birazcık da farklı şeyleri seviyorum. Gittiğim, izlediğim evlerde hep aynı şeyleri görüyorum. Biz de bu şekilde yapmaya karar verdik. Yalın ve sade ama net bir ev burası." ifadelerini kullandı.

Eski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu: Uçuşlara başlayacağımEski futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun pilot eşi Yağmur Sarıoğlu: Uçuşlara başlayacağım


YAŞADIKÇA GÜZELLEŞİYOR

6 ay önce eve taşındıklarını ve uzun süre bu evde kalmayı planladıklarını söyleyen Turan, "Evin yaşandıkça güzelleştiğine inanan bir insanım. Altı ay oldu buraya taşınalı… Salonu tasarlarken iki çocuğumuz olduğu için ona göre planlamalar yaptık. Bu salonda genelde Arda ile zaman geçiriyoruz. Kazalara önlem olarak sehpaların köşelerini yuvarlak yaptık. Ufak ufak sanat eserleri toplamaya başladık." dedi.

SALONDA YEMEK YİYORUZ

Evin diğer salonunu da gösteren Turan, "Burası ailecek zaman geçirdiğimiz, çocukların yemek yediği salon. Kalabalık sofralar sevdiğimiz için yemek masamız 12 kişinin oturacağı şekilde tasarlandı. Evin en fazla vakit geçirdiğim yeri burası, yaz aylarında da bahçe…" şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Herkes bi coolluk tutturmus. Allaha kul olun arkadas
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Çoook ruhsuz,pozitif enerjisi düşük bir ev...
    Cevapla
  • Ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi gene iyisin Galatasaray dan indiragandi yaptın açarsın tabii fatih Terim sağ olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı