Halil Sezai hapis yattığı şiddet olayını savundu: Kafam güzeldi, tam dövemedim!

15 Eylül 2020 tarihinde Tuzla'da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbeden ve şikayet üzerine göz altına alınarak tutuklanan Halil Sezai ilk celsede serbest bırakılmıştı. Sezai hayranlarına olayı anlatarak şiddeti resmen savundu..

Halil Sezai hapis yattığı şiddet olayını savundu: Kafam güzeldi, tam dövemedim!
Halil Sezai hapis yattığı şiddet olayını savundu: Kafam güzeldi, tam dövemedim!
GİRİŞ 24.07.2021 14:49 GÜNCELLEME 24.07.2021 14:51
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz yıl 15 Eylül tarihinde Tuzla'da 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç'i darbettiği görüntüleri ortaya çıkan Halil Sezai Paracıkoğlu, 17 Eylül'de ifadesi alınarak serbest bırakılmıştı. Görüntülerde ise Halil Sezai'nin, komşusunu tekme, tokat ve odunla darbettiği görülmüştü.

Genç şarkıcı Çağatay Akman karakolluk oldu! Genç şarkıcı Çağatay Akman karakolluk oldu!

EZAN MI OKUYORSUN SEN

Komşusunun evine büyük bir odunla giren Sezai, "Ezan mı okuyorsun sen?" diye bağırmıştı. Şikayet üzerine gözaltına alınan ve tutuklanan Sezai, ilk celsede serbest bırakılmıştı.

SAHNEDE HAYRANLARINA OLAYI ANLATTI, ŞİDDETİ SAVUNDU

Olaylı dönemin ardından günlerce ortalarda gözükmeyen, sonrasında da sevgilisine yaptığı evlilik teklifi ile yeniden magazin medyasında yer almaya başlayan Halil Sezai, kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte sahnelere döndü. Şarkıcı, dün gece çıktığı bir mekanda ise şoke eden sözler sarf etti. Kendisini dinlemeye gelenlere komşusu ile yaşadıkları tartışmayı anlatan Sezai, sonrasında uyguladığı şiddeti savundu.

Aşkı Memnu dizisinin Katya'sı son haliyle şaşırttı!Aşkı Memnu dizisinin Katya'sı son haliyle şaşırttı!


KAFAM GÜZELDİ, TAM DÖVEMEDİM

Şarkı arasında mikrofonu elinden bırakmayan Halil Sezai, “Siz böyle amcacık diye tanıdınız. Ama gö... tekiydi gerçekten. Hak etti ve kafam güzeldi, gerektiği şekilde de tam dövemedim. Bir dahaki sefere inşallah. Duygum bu, yalan söylemiyorum.” dedi. Halil Sezai’nin bu sözlerine hayranları da gülerek ve alkış tutarak karşılık verdi.

YORUMLAR 24
  • çiçek 2 yıl önce Şikayet Et
    aynısı başına gelirse belki anlar etrafını 3 4 kişi sarıp aynını ona yapsa belki anlar kiminin gücü yaşlıya engelliye çocuga yetiyor o zaman kendini güçlü görüyorlar herhalde yazık yazık
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    iyi ceza alacak idi o zaman arkasi saglam diye ceza almadi demek ayni kafa o zaman yapmadim etmedim diye yalan søyliyor idi bu yaptigi suc atin iceri
    Cevapla
  • oflu baba 2 yıl önce Şikayet Et
    ULAN PIMP GODOS SEN KENDINI NE ZANNEDIYORSUN BIR IHTIYARI DOVDUN DIYE KABADAYIMI OLDUN benim tezgahimdan hele bir gec karar vereyim kabadayimisin pimp,misin
    Cevapla
  • ???? 2 yıl önce Şikayet Et
    lafa bakarim lafmi diye adama bakarim adammi diye... peh millet birde alkislamis bu sozlerini pehki ne pehhhh....
    Cevapla
  • TosuNPaşA 2 yıl önce Şikayet Et
    kafan kopsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerdeki akraba atamaları Fatih Portakal'ı çileden çıkardı: Yazıklar olsun
Baraj patladı köyü su bastı! Ürkütücü görüntüler Kazakistan'dan..