MFÖ'den dikkat çeken paylaşım: 20 yıl sonra ilk kez!

Türk müziğinin önemli gruplarından MFÖ bayramın ilk günü İzmir'de bir otelde sahneye çıktı. 2 yılın ardından sahnelere dönen usta sanatçılar konser öncesi '20 yıl sonra ilk defa' notuyla bir poz paylaştılar..

MFÖ'den dikkat çeken paylaşım: 20 yıl sonra ilk kez!
MFÖ'den dikkat çeken paylaşım: 20 yıl sonra ilk kez!
GİRİŞ 23.07.2021 11:11 GÜNCELLEME 23.07.2021 11:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2 yıl aradan sonra ilk konserini İzmir’de veren MFÖ, konser öncesi eski dostları ile deniz keyfi yaptı. bu anlardan bir kare sosyal medyada viral oldu. Mazhar Alanson, Fuat Güner ve Özkan Uğur, pandemi nedeniyle 1.5 yıl uzak kaldıkları dinleyicilerine nihayet kavuştu. MFÖ, hareketli performansıyla sevenlerine keyifli bir akşam yaşatırken, grup üyeleri konsere deniz keyfi yaparak hazırlandı.

Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı!Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün koronavirüse yakalandı!


20 YIL SONRA İLK KEZ

Alanson bu karenin altına “İki yıl sonra ilk konserimizi verdik. İyi misafir ettiler, seyirci iyiydi… Biz de hasret kalmışız, 20 yıl sonra ilk defa üçümüz birlikte yüzdük elbet ki bir günlüğüne.” notunu düştü. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni alırken, sosyal medyada da viral oldu.

YORUMLAR 1
  • gurbetci 2 yıl önce Şikayet Et
    maasallah mazhar fuat ozkan abilerimiz haci adayi gibi çikmissiniz rabbim sizlere uzun omur ve saglik versin kendinize iyi bakin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı