Bakan Akar, Suriye sınır hattında incelemelerde bulundu

Bakan Akar, Genelkurmay Başkanı ve Kara Kuvvetleri Komutanı ile, Suriye’nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği 2. Ordu İleri Komuta Yeri’nde incelemelerde bulundu.

GİRİŞ 26.07.2021 12:49 GÜNCELLEME 26.07.2021 14:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Akar, beraberinde Orgeneral Güler ve Orgeneral Dündar ile geldiği Gaziantep Havalimanı'nda, Vali Davut Gül, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Bakan Akar ve beraberindeki komutanlar, daha sonra sınır hattında yer alan ve Suriye'nin kuzeyindeki birliklerin sevk ve idare edildiği 2. Ordu İleri Komuta Yeri ve 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Esas Komuta Yeri'ne geçti.

Buradaki inceleme ve denetlemelerini sürdüren Akar'ın, sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile video konferans yöntemi ile bir araya gelmesi, sahadaki son duruma ilişkin bilgi alması ve talimatlar vermesi bekleniyor.

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Org. Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Ümit Dündar ile Gaziantep’e giderek 2’nci Ordu İleri Komuta Yeri ve 6’ncı Mekanize Piyade Tümen Komutanlığı Esas Komuta Yeri’ne geçti.

Bakan Akar, yeni mezunlara  savaşların nasıl kazanılacağını anlattıBakan Akar, yeni mezunlara savaşların nasıl kazanılacağını anlattı

Bakan Akar: Kafanızda tabanca varken, hayır diyebilecek kaç kişi var?Bakan Akar: Kafanızda tabanca varken, hayır diyebilecek kaç kişi var?

Bakan Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesindeBakan Akar: Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Delimineydi 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz ordumuzuna guveniyoruz ve sonuna kadar arkasindayiz evel allah
    Cevapla
  • Cemal K. 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz ordumuza güveniyoruz. Hazarda da seferde de hepimiz askeriz. Allah yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • Mustafa Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Artık bu şer yuvasını dağıtmanın zamanı geldi. Sahada Amerika ve Rusya'yı karşımıza almak dünya savaşı çıkarmaz. Kimsenin blöfüne aldırmadan yolumuza bakmalıyız.
    Cevapla
  • İhtiyar bekci 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni operasyon yolda seçimden önce Suriye meselesi bitecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kudüs Tugayları bir İsrail tankı ve evlere saklanan teröristleri imha etti
11 ilde PKK'ya operasyon: 92 terör ini imha edildi!