Başörtülü kadına saldırı iddiası sonrası yeni gelişme!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı, trafikte yaşanan tartışmada Rabia B.'ye başörtüsünden dolayı hakarette bulundukları iddia edilen minibüs şoförü R.E ve yanındaki Y.E hakkında soruşturma başlattı. Şüpheliler gözaltına alındı.

GİRİŞ 26.07.2021 14:13 GÜNCELLEME 26.07.2021 15:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada, 22 Temmuz Perşembe günü Karabağlar'da otomobil sürücüsü Rabia B. ile minibüs sürücüsü R.E. ve yanındaki Y.E. aralarında tartışma yaşandığı, tartışma sırasında iddiaya göre şüphelilerin Rabia B.'ye başörtüsünden dolayı hakaret ettikleri ve tehditte bulundukları belirtildi.

Olayın ardından Rabia B.'nin polise giderek şikayetçi olması üzerine İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldığı, olay anına ilişkin tanık ifadeleri ve mobese kameralarının incelenmesi sonucu şüphelilerin R.E. ve Y.E olduklarının tespit edildiği bildirildi. R.E ve Y.E.'nin 'İnanç, düşünce ve kanaat hürriyetinin kullanılmasını engelleme' suçundan gözaltına alındığı, emniyetteki işlemlerinin sürdüğü kaydedildi.

YORUMLAR 15
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    başörtüsünden rahatsız olan kafirdir, müslüman değildir bu ülkede de yeri yoktur
    Cevapla
  • Eda 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu mikroplar bir bitmedi.
    Cevapla
  • Doğu-Batı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hâlâ başörtüsü konusunu tartışıyoruz ya pes doğrusu. Tamam anladık başı kapalı olanlar yobaz , gerici, cahil, makarnacı ve kömürcü. Peki ya başörtüsü konusu ile uğraşanlar ne? Bir de onların tanımını yapabilir misiniz? Kimse onların bana çağdaş olduğu tanımı yapamaz. Çağdaş olsaydılar başörtüsü muhabbetinin üzerinden 28 Şubat kararlarının üzerinde 23 yıl geçmiş. Çağdaş olan bir insan 23 sene geride kalamaz. Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesi ulaştırmak dünyayı 23 yıl geriden takip etmekle olmaz.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir de dinazorların nesli tükrndi diyorlar! İzmirde hala neslini devam ettirip sağa sola salya akıtanlar,utanın dicem ama ayol o da ne diyeceksiniz!
    Cevapla
  • Sinan Şirin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bari bu defa adalet gerçekten azda olsa fazla değil yerini bulsun ve en az 6 AY yatırın şunları cezaevinde ki ibret aynı zihniyetin diğer saygısız hadsiz bireylerine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı