Boş arazide ölü olarak bulunan 16 yaşındaki Yağmur'un katili komşusu çıktı

Aydın'ın Didim ilçesinde kendisinden 2 gündür haber alınamayan ve boş arazide ölü bulunan 16 yaşındaki Yağmur Tayhan'ın ilk tespitlere göre bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kızın katilinin komşu Nizam C. olduğu ortaya çıktı.

Boş arazide ölü olarak bulunan 16 yaşındaki Yağmur'un katili komşusu çıktı
Boş arazide ölü olarak bulunan 16 yaşındaki Yağmur'un katili komşusu çıktı
GİRİŞ 27.07.2021 16:00 GÜNCELLEME 27.07.2021 16:01
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Didim'de yaşayan Yağmur Tayhan geçtiğimiz günlerde öğle saatlerinde ailesiyle birlikte gittiği bir düğünden çarşıda işi olduğunu söyleyerek ayrıldı. Kızlarından bir daha haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Yağmur'un cansız bedeni 2 gün süren aramadan sonra boş arsada bulunmuştu. Genç kızın katili komşuları Nizam C. çıktı.

Almanya'dan gelip şifayı Elazığ'da buldu!Almanya'dan gelip şifayı Elazığ'da buldu!


ÖLDÜRÜLDÜKTEN SONRA ARSAYA BIRAKILMIŞ

İhbar üzerine polis ekipleri genç kız için arama çalışması başlattı. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, ilçedeki boş bir arsada genç bir kıza ait ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan incelemede cesedin 2 gün önce kaybolan genç kıza ait olduğu ve vücudunda kesici alet izlerinin bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri genç kızın bıçaklanarak öldürüldükten sonra arsaya bırakıldığı üzerinde duruyor. Genç kızın kesim ölüm nedeninin İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak olan otopsinin ardından belli olacağı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma çok yönlü olarak sürüyor. 

KATİL ZANLISI KOMŞUSU ÇIKTI

Aydın'ın Didim ilçesinde, önceki gün ortadan kaybolan ve bugün sabah saatlerinde  bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunan lise öğrencisi Yağmur Tayhan'ın katıl zanlısı olarak komşuları Nizam C. (53) polis tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Nizam C.'nin, cinayeti psikolojik sorunları nedeniyle işlediğini söylediği öğrenildi.



KAN İZLERİ ŞÜPHELİYİ YAKALATTI

Polis ekipleri, Yağmur Tayhan'ın cesedinin bulunduğu yerde yaptıkları incelemede, hemen yan taraftaki Nizam C.'ye ait iki katlı evin bahçesinde de kan izleri olduğunu fark etti. Kan izlerini takip eden polis, evin içine doğru gittiğini belirledi. Zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmaması üzerine polis, çilingir çağırdı. Çilingirle eve giren polis, merdivenlerde de temizlenmeye çalışılmış kan izleri olduğunu belirledi. İzlerin evin teras katına kadar gittiği tespit edildi. Evdeki çamaşır makinesinde de Yağmur Tayhan'ın vücudundaki kanların temizlenmeye çalışılmış olduğu bir çarşaf bulundu. Evde parmak izi incelemesi de yapan polis, cinayetin evin terasında işlendikten sonra cesedin dışarı taşınıp, bahçe duvarının yanındaki araziye atıldığını belirledi.

PARKTA UYURKEN YAKALANDI

Polis, eşi Almanya'da yaşadığı öğrenilen bir çocuk babası Nizam C.'nin telefon sinyalinden evine 1 kilometre mesafedeki Didim Belediye Parkı'nda olduğunu tespit etti. Ardından parkın çevresinde önlem alan polis, Nizam C.'yi burada uyurken yakaladı. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen Nizam C.'nin buradaki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 36
  • yeter 2 yıl önce Şikayet Et
    kısas da sizin için hayat vardır...ayet i kerime...kisas olsaydi simdi bu adiyi g..nden asardi devlet.. nerdesin ey islam hukuku
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    belli kıza göz koymuş,kötü emelini gerçekleştirmek için kıza münasip bir zamanda saldırmış,kız karşı koyup bağırıp çağırıncada öldürmüş.belli adamın Almanya daki eşiylede sorunları var,yorumlarda dendiği gibi bazı hallerde idam şart....şimdi bu cezaevine girse ne olacak---yiyecek,içecek,yan gelip yatacak.belki şimdi içinde bulunduğu durumdan daha rahat yaşayacak,cezamı bu.
    Cevapla
  • Ugur karakol 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem herşey aşıyla alakalı kardeşim geçen sene bu zamanlarda vaka sayısı da ölüm sayısı da şu anki durumun üçte biri kadardı tonla adamı aşıladınız 3 kat daha fazla geçen seneye göre nasıl oluyor bu
    Cevapla
  • selçuk 2 yıl önce Şikayet Et
    uğur emmi sen hiç insanların neler yaptığını görüyor musun? insanlar maske mesafeyi unuttu. oteller % 100 dolu yer bulamayanlar çadırlarda veya arabalarında uyuyor. tatil yörelerinin nüfusu 5-10 katına çıktı. salgın artmasın da ne yapsın? PEKİ HASTALANANLARIN % KAÇI AŞI OLAN KİŞİLERDEN OLUŞUYOR?
    Cevapla
  • Ethem Eser 2 yıl önce Şikayet Et
    Gencecik çocuğa yazık. Allah ailesine sabır versin. Artık yeter idam cezası şart olmalı.
    Cevapla
  • Efendi 2 yıl önce Şikayet Et
    idam istemiyoruz artik, birakin millet linc etsin bu kopegi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak