Kocaeli'de eski koca dehşeti: Ya öldür ya ambulans çağır!

Kocaeli'de yaşayan Serap Avcı isimli vatandaş eski eşi tarafından 5 saat boyunca darp edildiğini söyleyerek, kaldırıldığı hastanede çektiği görüntülerle işkenceyi anlattı.

GİRİŞ 28.07.2021 12:51 GÜNCELLEME 28.07.2021 13:50
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Kocaeli’de yaşayan Serap Avcı isimli vatandaş, evine gelen eski eşi B.E. tarafından iddialara göre saatlerce işkence gördü. Saatlerce darp edilmesinin ardından eski eşi B.E., durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Serap Avcı, Darıca Farabi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırıldı. İç kanaması olduğu tespit edilen Avcı, tedavi altına alınırken, eşi B.E. ise çocuğunu alarak kayıplara karıştı. Serap Avcı, yaşadığı şiddeti tedavi gördüğü hastanede cep telefonu ile görüntü çekerek anlattı. Şahsın ailesini ve arkadaşlarını öldürmekle tehdit ettiğini söyleye Avcı, yardım istedi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüleri gören vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi.

Spor eğitmeni Habibe takside eski sevgilisinden 20 dakika boyunca dayak yedi!Spor eğitmeni Habibe takside eski sevgilisinden 20 dakika boyunca dayak yedi!


DUVARLAR BİLE KAN İÇİNDE KALDI

Yaşanan olayı anlatan Avcı, “Ben Serap Avcı. Eski eşimden saatlerce işkence gördüm. Kendisi Pazar günü öğlen sıralarında kızımla yaşadığım evime arkadaşı ile birlikte gelerek, beni tuzağa düşürdü. Arkadaşı kapıyı çaldı, ‘İş getirdim’ dedi. Eve iş alıyordum ben. Kapıyı açar açmaz eski eşim eve girdi. Saçımdan tuttuğu gibi beni içeri götürdü. Arkadaşına kızımı aşağı götürmesini söyledi. Sonra bana saldırmaya başladı. Bağırıyordum, bağırmamam için kafamda bardak kırdı. Telefonumu almak istedi. Vermek istemeyince, omuzlarımdan tutup defalarca böbreklerime tekme attı.  Duvarlar kan içinde kaldı. Yüzüm kan içindeydi. Kanımın içinde boğulacağımı söyledi. Bıçak çekip tehdit etti. Telefonun şifresini söyleyene kadar boğazımdan çekmedi. Açtığında da daha fazla dövmeye başladı. Nefes alamıyordum. Tuvalete oturduğumda tekme attı, yere düştüm. Kanamam olduğunu fark ettim. Böbreklerimde kanama olmuş. Sonra nefes alamamaya başladım” dedi. 
 
5 SAAT İŞKENCE GÖRDÜ

Saatler boyunca kendisine işkence eden şahsın, şimdi ise telefonla yakınlarını tehdit ettiğini belirten Avcı, “Dedim ki ya öldür ya da ambulans çağır. Darp ettiğini söylemeyeceğim dedim. Sonra tereddüt etti, ama söylemeyeceğime inanarak ambulansı çağırdı. Ben ambulansla hastaneye gelirken, ambulanstakilere saatlerce bana işkence yaptığını söyledim. Hastaneye geldiğimde saat 17.00’ydi. 5 saat boyunca işkence görmüşüm. Sonra hastanede durumu anlattığımı öğrendi. Şimdi arkadaşlarımı, ailemi öldürmek le tehdit etmiş. Ben şu an hastanede yatıyorum. Böbreğimde kanama var. Lütfen sesimi duyun, kızım hala onun elinde” diye konuştu. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • arayan 2 yıl önce Şikayet Et
    İmam arkadaşımız sadece 2 sene aramış bulamamış, Norveç te yaşıyorum, ben tam 16 senedir arıyorum sadece Türkiye de değil, Dünyanın tümünde arıyorum televizyon izlemiyorum diye kimse yanaşmıyor, önce olur diyorlar şartları söyleyince manastıramı çekildik arkadaş diyorlar, Allah tan umut kesılmez,
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    26 yaşındaki imam arkadaşım 2 yıl evlenecek kız aradı , sıkıcı bir hayatın var diye kızlar evlenmedi. malesef kızlarımız, nerede zibidi, serseri ,alkolik biri var gidip ona yapışıyolar
    Cevapla
  • Osman Bube 2 yıl önce Şikayet Et
    seni dövmekle haydudluk yapmıştır gesinlikle kadın dövülmez, sana gelince çocuk nereden senin oluyor? çocuğun velayeti babaya verilmeli, maalesef kanunlarımız yüzünden millet birbirine giriyor, hanımefendi geçmiş olsun Allah cc şifa versin,
    Cevapla
  • Tuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kızlar bekarken burunları havada adam beğenmezler, nerede zibidi, işsiz güçsüz madde bağımlısı psikopat adam var onunla gezer tozar sonra ya kaçar veya gider evlenir. Sopayı yiyince de ortaya çıkıp şöyle böyle derler. Adam gibi birini seçseydin ne bu dayağı yerdin ne de bu hallere düşerdin.
    Cevapla
  • battal44 2 yıl önce Şikayet Et
    kadina siddete hayir,, ama kim bilir adam neicin yapti yaptigini,,, kadinlar cok sinsi cok seytan cok tehlikeliler,, adamin yaptigi iyi bisey degil,, ama kadin neyapti acaba ? erkekler cok basit dusunuyo bisey olursa doverim felan oldururum oyle boyle,, kadinlar ama cokkkk tehlikeli,, basit degiller,, planlar planlar planlar,,o yuzden olayin tamamina bakilmali,, provoke etmismi etmemismi kadin,, cunku ettiyse,, bide eski karisi ya adami hangi turlu nasil sinirlendirebileceni iyi bilir,,,, adama ceza verilmeden once ,, butun olaya bakilmali..
    Cevapla
  • Anti Laik 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş. Öyledir veya değildir. Ama kadının anlattığı gibiyse çok fazla şiddet uygulamış. Maalesef kızlarımız eş seçmeyi bilmiyor. Sevgililik diye bir illet var zaten 10 senede sevgili olsan tanıyamazsın ve bunu anlamıyorlar. Kimi parası için kimi de yakışıklılığı için evleniyor ve sonuç ortada. Millet olarak ahlaki düzenimiz çok bozuldu. "Özgürlük" diye diye mahvettiler bizleri. Rabbim sonumuzu hayreylesin. Yoksa durum çok vahim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı