Didim'de cani komşunun öldürdüğü Yağmur son yolculuğuna uğurlandı

Aydın'ın Didim ilçesinde 2 gündür haber alınamayan ve boş arazide ölü bulunan Yağmur Tayhan komşucu 53 yaşındaki Nazmi C. tarafından evinin terasında katledilmişti. Genç kız son yolculuğuna uğurlanırken cenazede gözyaşları sel oldu.

Didim'de cani komşunun öldürdüğü Yağmur son yolculuğuna uğurlandı
Didim'de cani komşunun öldürdüğü Yağmur son yolculuğuna uğurlandı
GİRİŞ 28.07.2021 15:40 GÜNCELLEME 28.07.2021 15:52
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Didim'de yaşayan Mehmet ve Ayşe Tayhan çiftinin 16 yaşındaki kızları Yağmur Tayhan üç gün önce öğle saatlerinde ailesiyle birlikte gittiği bir düğünden çarşıda işi olduğunu söyleyerek ayrıldı. Kızlarından bir daha haber alamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis ekipleri genç kız için arama çalışması başlattı. Çalışmalarını derinleştiren ekipler, ilçedeki boş bir arsada genç bir kıza ait ceset bulunduğu ihbarı üzerine olay yerine gitti. Yapılan incelemede cesedin 2 gün önce kaybolan genç kıza ait olduğu ve vücudunda kesici alet izlerinin bulunduğu tespit edildi. Polis ekipleri genç kızın bıçaklanarak öldürüldükten sonra arsaya bırakıldığını belirleyerek çalışma başlatmıştı. Polis, genç kızı kendisinden 37 yaş büyük olan 53 yaşındaki N.C.'nin evinin terasında bıçakla öldürüp binanın yakınındaki bir arsaya attığını belirledi. Katil zanlısının aynı zamanda öldürülen Yağmur Tayhan'ın babasının işyeri komşusu olduğu belirlendi. Kimliği belirlenen katil zanlısı N.C. kısa sürede polis ekipleri tarafından bir parkta yakalanmıştı. 

Boş arazide ölü olarak bulunan 16 yaşındaki Yağmur'un katili komşusu çıktıBoş arazide ölü olarak bulunan 16 yaşındaki Yağmur'un katili komşusu çıktı


 
CENAZEDE GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Didim Merkez Cami’nde öğle namazını müteakip düzenlenen cenaze töreninde Yağmur'un tabutuna gelinlik örtüldü. Yağmur'un anne ve babasının güçlükle ayakta durduğu cenaze töreninde akrabaları ve sevenleri tabutun başından bir an olsun ayrılmadı. Gözyaşlarının sel olup akarken, genç kızın anne ve babası ağıtları ile yürek dağladı. Kılınan cenaze namazının ardından genç kızın cenazesi Didim Denizköy Mezarlığı'nda defnedildi.

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 13
  • yedi emirler 2 yıl önce Şikayet Et
    Yuhhh olsun İDAMI istemeyenlere....Can korkusu yok bu canilerde ..Can korkusu olmayınca başka canlara kıyıyor bu zalimler ve ve bu zulme ortak olanlar da maalesef meclisimizde...Neden yasa çıkarmıyorsunuz beylerrr hayrola..?..İlla sizin canınızın mı yanması lazım boş beleş vekiller....?
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekilleri idamı meclise getirsin hemen onaylarım rte. Nasıl oluyorsa bir türlü gelmiyor
    Cevapla
  • Saadettin PEKER 2 yıl önce Şikayet Et
    Halka teslim edin gerçek adaleti göreceksiniz. Adam 15 yıl yattıktan sonra serbest bırakılacak. Bu mu benim ülkemin adaleti. Eğer adalet buysa ,yerin dibine batsın böyle adalete. Derhal asın. Bir kaç gün de meydanda asılı kalsın. Yazık değil mi genç kızımızın bütün hayallerini ve hayatını bitirdi. Lütfen empati yapalım. Özgecan olayını hepimiz hatırlıyoruz. Bir ay kendime gelemedim. Yazıklar olsun adaletinize
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayatta tecavüzcünün, yada katilin ceza yattığı görülmemiş, twit atanları tercih ediyorlar genelde ondan idam da çıksa heveslenmeyin. Hakaret etti asın derler de tecavüzcüyü asın diyemezler. Parayı bastıran işine gücüne bakar.
    Cevapla
  • BOZO K 2 yıl önce Şikayet Et
    Kızımıza Rabbimden Rahmet dilerim.Nurlar içinde yatsın.O na bunu yapan bu insan diyemeyeceğim yaratığın aldığı her nefes haram olsun.
    Cevapla
  • fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart!!!
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    illede idam illede idam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!