Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Bakan Kurum'la birlikte yangın bölgesinde

AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte Türkiye'nin yüreğini ağzına getiren Akdeniz ve Ege bölgesindeki yangın bölgelerinde yerinde incelemelerde bulundu.

Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Bakan Kurum'la birlikte yangın bölgesinde
Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, Bakan Kurum'la birlikte yangın bölgesinde
GİRİŞ 30.07.2021 00:03 GÜNCELLEME 30.07.2021 00:03

İki gündür devam eden Ege ve Akdeniz'deki orman yangınlarını yerinde takip eden bakanlardan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a Ak Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik de yangın bölgelerinde yaptığı ziyaretlerle destek verdi. 

Sena Nur Çelik  yangınla ilgili sürekli paylaşımlarda bulunarak gelinen son durumu sosyal medya hesabından gözler önüne serdi. 

Sena Nur Çelik sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda şunları söyledi:

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum ve Milletvekillerimizle Bölgemizde hasar tespit çalışmalarını başlatarak incelemelerde bulunmaya, hemşehrilerimizin sorunlarını ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz...
#Manavgat’ımızda Devletimiz tüm imkanlarıyla yangına müdahale ediyor, vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için kurumlarımız seferber oluyor, görevlilerimiz, vatandaşlarımız  canları pahasına ormanlarımızı koruma mücadelesi veriyor, emeği geçen herkese teşekkür ederim.
En kısa sürede Rabbimin izniyle tüm yangınları kontrol altına alacağız inşallah...

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak