Esenler'de askeri kışladaki ağaçlık alanda yangın

Esenler'de askeri kışladaki ağaçlık alanda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Askerlerin de söndürme çalışmalarına destek verdiği yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

GİRİŞ 30.07.2021 12:41 GÜNCELLEME 30.07.2021 12:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

66. Mekanize Zırhlı Piyade Tugay Komutanlığına bağlı Baştabya Kışlası'nda, saat 11.00 sıralarında ağaçlık alanda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangına Sultangazi ve Esenler itfaiyesinden çok sayıda ekip sevk edildi. İtfaiye yerlerinin söndürme çalışmalarına askerler de destek verdi. Yangın kısa sürede söndürülerek kontrol altına alındı. Yangında ağaçlık alanın zarar gördüğü belirlenirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Alevleri fark ederek itfaiyeye haber veren Suat Tabakçı, "Seyir halindeyken alevleri gördüm. İtfaiyeyi arayarak buraya yönlendirdim. Büyük alevler vardı. Askerler oradaydı" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 13
  • ÖMER 2 yıl önce Şikayet Et
    buda bir darbedir açık ve seçik darbedir
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Belli ki pkk topyekün yangın çıkarma ve askeri tesislerde yangın çıkarıp kaos yaratma peşinde.Rabbim bu vatan hainlerine fırsat vermesin...
    Cevapla
  • Son söz 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • İDLİP 2 yıl önce Şikayet Et
    Ayağımızın dibinde bir takım gelişmelere karşı körleştirilmek isteniyor olabiliriz. Dikkat edilmeli. Devletimizin dikkati bir başka yöne kaydırılmaya çalışılıyor.
    Cevapla
  • KürTürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunları yargılayıp vinçte saldırıp ibreti alam için kurda kuşa yem edip seyretmeli.
    Cevapla
  • Hainleri yakalım 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ormanları yakan hainleri 7 sülalesi ile beraber 7 den 70 e yaktiklari atesin içine atacaksın ki bir daha kimse cesaret edemesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!