Kendi evini dozerlerle korumaya aldı: Halktan CHP'li Başkana sert tepki!

CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in yangına karşı evini dozerlerle koruma altına aldığı ortaya çıktı.

Kendi evini dozerlerle korumaya aldı: Halktan CHP'li Başkana sert tepki!
Kendi evini dozerlerle korumaya aldı: Halktan CHP'li Başkana sert tepki!
GİRİŞ 01.08.2021 01:15 GÜNCELLEME 01.08.2021 01:17
Bu Habere 141 Yorum Yapılmış

CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in yangına karşı evini dozerlerle koruma altına aldığı ortaya çıktı. CHP’li Başkan Şükrü Sözen’in evinin önündeki araçları cep telefonu kamerasından görüntüleyen vatandaş başkana tepki göstererek, “Sayın Başkanım, bu kepçeler sadece size mi çalışıyor? Bizim köye bir tane bile itfaiye ulaşamıyor, iki tane dozer sadece sizin eve çalışıyor. Oluyor mu bu şimdi? Nereden nere? Kaç köy yandı? Ayıp değil mi başkanım! İşte ‘adalet’ diyorlar. Vay be!” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin birçok noktasında peş peşe başlayan orman yangınları neticesinde 30 şehirde 98 orman yangınının 88'ini kontrol altına alındı, 10 yangının ise kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı 6 uçak, 9 İHA, 1 insansız helikopter, 1 yangın söndürme tankı, 45 helikopter, 1.080 arazöz, 55 iş makinası, 4.000'in üzerinde personel ile orman yangınlarıyla mücadelesini sürdürüyor.

EVİNİN ÖNÜNDEKİ DOZERLER VATANDAŞIN DİKKATİNİ ÇEKTİ

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde dört gün önce dört farklı noktada başlayan orman yangınlarını söndürme çalışmaları ise ekiplerce sürdürülüyor. Manavgatlı köy ahalisi yangınlara karşı zor anlar yaşarken, CHP'li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'in evinin önündeki dozerlerle evini korumaya aldırdığı ortaya çıktı.

Bir vatandaşın dikkatini çeken ve o anları görüntüleyen vatandaş "Ayıp değil mi başkanım!" diye seslendi. CHP'li Şükrü Sözen'in köylüler zor durumdayken, evini korumaya aldırması ise sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

CHP'Lİ BAŞKANA VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERDİ

CHP'li Şükrü Sözen'in evinin önündeki dozerlerin görüntüsünü cep telefonu kamerasından çeken vatandaş Sözen'e tepki göstererek, "Sayın Başkanım, bu kepçeler sadece size mi çalışıyor? Bizim köye bir tane bile itfaiye ulaşamıyor, iki tane dozer sadece sizin eve çalışıyor. Oluyor mu bu şimdi? Nereden nere? Kaç köy yandı? Ayıp değil mi başkanım! İşte 'adalet' diyorlar. Vay be!" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 141
  • Ak100 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede ne kadar Erdoğan düşmanı varsa onlar yakıyor ormanları. Seçimler öncesinde düşürme yöntemleri . Elbette bu sıkıntı açığa çıkar. Allah CC hunun de bir hesabı var
    Cevapla
  • Gurbetçi41 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonra bir ara beraber kafaları çekersiniz unutulur gider. Oy verme zamanı gelincede ne güzel kafaları çekmiştik deyip hatırlayıp yine ona oy verirsiniz.
    Cevapla
  • böyle 2 yıl önce Şikayet Et
    kendiniz seçtiniz.
    Cevapla
  • Ertuğrul 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK ile sevişen bu zihniyetten başka hiçbir şey beklenemez. O başkan bozuntusu oraya benim oyumla gelmedi senin oyunla geldi. PKK yi lanetleyeceklerine iktidarın yangınla mücadelesine algı politikası ile saldırıyorlar. Bu çürümüş beyinlere oy vererek PKK yi mesrulastiriyorsunuz ama o beyinleriniz o kadar uyuşmuş ki anlamıyorsun uz
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hem hdchpkk lılarla birlik ol. Hem de evini ormanını yakmaya çalışan bu zilletlere oy ver....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak