Manavgat'taki yangında mucize kurtuluş! Öldü sanılıyordu ama...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, evinin zarar gördüğü yangında öldüğü sanılan kişinin, alevlerin arasından çıkıp dağda 3 saat yürüyerek sağ kalmayı başardığı öğrenildi.

GİRİŞ 01.08.2021 12:57 GÜNCELLEME 01.08.2021 13:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dumandan etkilenmesi üzerine Manavgat Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan 68 yaşındaki Osman Korkmaz, başından geçenleri AA muhabiriyle paylaştı.

Hayatında ilk defa büyük bir yangını yaşadığını aktaran Korkmaz, hayatta kalma mücadelesi verdiğini dile getirdi.

Yangının ardından herkesin bir çaba içerisine girdiğini anlatan Korkmaz, alevlerin mahallesine uzak olmasına rağmen çok hızlı yayıldığını ifade etti.

 "Duman nedeniyle mahalleden çıkamadım, iki ateş arasında kaldım"

Gece yarısından sonra alevlerin mahalleye ulaştığını ifade eden Korkmaz, şöyle konuştu:

"Gece yarısından sonra alevler mahalleye ulaştı. Ateş evleri sardı. Duman nedeniyle mahalleden çıkamadım, iki ateş arasında kaldım. Bir gün önce yanan bir araziye kendimi zor attım. Dağdan dağa yaklaşık 3 saat yürüdüm. Asfalta denk geldim ve bir araba durdurdum. Onlar da sağ olsun, beni kardeşimin yanına götürdüler. Oradan da hastaneye geldim. Jandarma ve polis ekipleri beni arıyorlarmış, yanarak öldüğümü sanmışlar."

Korkmaz, yangının bir an önce sönmesi için herkesin canla başla çalıştığını sözlerine ekledi.

YORUMLAR 7
  • mmedaga 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeryüzünde fitne kalmayıp din yalnız Allah ın oluncaya kadar bu kafirler ile mücadelede gevşeklik göstermemeliyiz. 2023 e giderken hepsi birden kudurdu.
    Cevapla
  • Hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şahan şarlatanı canlı yayin yapıp insanları kışkırtıyor bıraksalar daha ileri gideceğim diyor ama yalan düzmece arabasına binip kaçıyor canlı yayın yapıp ortamı gereceğine git söndürme ekibine su ver daha hayırlı bi iş yapmış olursun şarlatan Şahan
    Cevapla
  • haktan 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyanın en büyük sorunu cehape yangınla uğraşan devlete demediğini bırakmadı pkk ya tek laf yok ALLAHIN ve PEYGAMBERLERİNİN laneti bunların üzerine olsun 80 yıldır kurban derileri viskiye gitmiş 1.5 katrilyon zarar var hala uçak diyorlar namus şeref ve haysiyetsizler
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen çok çok doğru yazmışsın kardeşim. CHP lanetlenmiş şeytani örgüttür. Müslüman yurdunda salyangoz satan azgın kafirlerdir
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Günün en güzel haberi
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler