Son dakika haberi: İstanbul'da orman yangını!

Son dakika haberi: Beykoz'da ormanlık alanda yangın çıktığı ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yangınla ilgili inceleme sürüyor.

GİRİŞ 04.08.2021 14:29 GÜNCELLEME 04.08.2021 17:30
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Beykoz'da ormanlık alanda yangın çıktığı ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına aldı. İtfaiye ekiplerinin olay yerindeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Yangınla ilgili incelemeler de devam ediyor.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yangınla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

Bugün saat 13.04’te Beykoz Tokatköy Yuşa Tepesi civarındaki ormanlık alanda yangın ihbarı alınmıştır. Bölgeye süratle güvenlik, itfaiye ve Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri sevk edilmiştir. Karadan ve helikopterle havadan yapılan müdahale neticesinde, yangın saat 13.30 itibariyle söndürülmüş olup soğutma çalışmaları devam etmektedir. Yangında 300 metrekarelik örtü yanmış olup, yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlatılmıştır.

"KAÇARKEN GÖRDÜK"

Söndürme çalışmalarına katılan Osman Uzun, "3 kişi geldi. Aynı kişiler akşam da geldiler. Kaçarken gördük. Sonra alevler yükselmeye başladı. Yakalayamadık, gece nöbet tutuyoruz." diye konuştu. Başka bir kişi ise, "Alevler yükselmeye başladı. İtfaiye ve helikopter müdahale ederek söndürdü. Biz de yardıma geldik" dedi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 62
  • köfteci irfanettin 2 yıl önce Şikayet Et
    hiç uğraşmadan ateşin içine atın şerefzileri.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    yırtık tişörtlü babamla devriye atıyoruz diyen arkadaşın alnından öpmek lazım. helal olsun gardaşım sana. Bizim böyle vefalı insanımız olduğu sürece sırtımız yere gelmez Allah ın izniyle. geçmiş olsun istanbul a
    Cevapla
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    bunları iadam etmesseniz adam değilsiniz yoksa cesaretiniz halkta o cesaret var
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakanları da biz yakalım
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ormanları yakanlara Vur emri çıkarılsın!.. Zaten Yargı, AYM bu itleri serbest bırakacak.. IHA, lar ile SİHA, larda görev yapsın!.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öcalan'ın milletvekili yeğeninden skandal sözler!
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak