Çobanı da yalan çıktı! İYİ Parti'nin siyasi oyununa meze oldu

Esnaf ziyaretlerinde istediği kriz çığırtkanlığına hizmet edecek malzeme bulamayan Akşener'in son paylaştığı videonun da kurgu olduğu ortaya çıktı. Videodaki gencin babası ise çocuğunun siyasi malzeme olarak kullanılmasına tepki gösterdi.

GİRİŞ 14.08.2021 17:27 GÜNCELLEME 14.08.2021 17:43
Bu Habere 316 Yorum Yapılmış

Kars'ta yaşayan bir genç parti teşkilatı tarafından Erzurum'a getirilerek İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener karşısına çıkarıldı. Genç, daha önceden planlandığı gibi Meral Akşener'in duymayı istediği şeyleri söyleyip görevini tamamladı.

AKŞENER KURGU VİDEO İLE ERDOĞAN'I HEDEF ALDI

İYİ parti teşkilatının kurguladığı şekilde istediğini alan Akşener videoyu sosyal medya hesabından "Bu vebali nasıl ödeyeceksin sayın Erdoğan?" notuyla paylaştı. Akşener Twitinde şu ifadeleri kullandı; Horasan’da 16 yaşındaki bir gencimiz, yaşından o kadar büyük dertlerden ve kaygılardan bahsetti ki ben dinlerken utandım… Gençlerimizin gençliklerini yaşayamaması, Geleceğini düşünürken uykularının kaçması büyük bir vebaldir. Bu vebali nasıl ödeyeceksin sayın Erdoğan?

GENCİ AHALİ BİLE İLK KEZ GÖRDÜ

AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı M.Gökberk Kocaaliler gençler üzerinden siyasi algı yapıldığını ifade ederek "Horasan’da ahalinin bile ilk defa gördüğü bu genç kardeşimiz bugün özel olarak  Kars Sarıkamış’tan Horasan’a getirilip Meral Akşener'in siyasi oyununa meze edilmiştir. Bu şehirde gençler üzerinden siyasi algı yapılmasına asla izin vermeyeceğiz ! dedi.

GENCİN BABASI KONUŞTU: ÇOCUĞUMA BEN GİTME DEDİM

A Haber'e konuşan gencin babası İYİ Parti'nin siyasi kurgusunda malzeme olarak çocuğunun kullanılmasına şu sözlerle tepki gösterdi; Çocuğuma ben gitme dedim. Günlük çalışıyorum, günlük yiyorum. Allah'ın verdiğine şükürler olsun. Bazı insanların yanlış yerlere çekmesi insanın biraz midesini bulandırıyor ve insanı üzüyor.

BU TİYATROYU DAHA ÖNCE HATAY'DA GÖRMÜŞTÜK

Meral Akşener'in Hatay ziyaretinde orda çalışmadığı halde daha önce CHP gençlik kollarında da görev yapmış bir kişi tezgahın arkasına geçerek Türkiye'yi kötülemişti.

ANTALYA'DA 'AÇ' OLARAK SERVİS ETTİKLERİ KİŞİ VARLIKLI ÇIKMIŞTI

İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı, resmi sosyal medya hesapları üzerinden adının Muammer Bulgan olduğu öğrenilen, ayakkabısı delik vatandaşın görüntülerini servis etmiş ancak söz konusu görüntülerin oynanan algı tiyatrosunun bir parçası olduğu çok geçmeden anlaşılmıştı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 316
  • trk 2 yıl önce Şikayet Et
    ben bu kadının yerinde olsam derhal siyaseti bırakıp holliwooda gider sinema sektörüne girerdim. valla hakkını yemeyelim cok iyi tiyatrocu.
    Cevapla
  • veysel 2 yıl önce Şikayet Et
    meral akşener sende utanma yok mu. senin evlatların, torunların bu yalanları seyretmiyor mu. onların yüzüne nasıl.bakıyorsun.hem peygamberimiz bir müslüman asla yalan söylemez buyuruyor .ama sen talimatı fetöden aldığın için ,amaca ulaşmak için her yol mübah diyorsun.
    Cevapla
  • kafkas 2 yıl önce Şikayet Et
    dinlemekten utanıyorsun da tiyatro çevirmeye utanmıyorsun meral apla, çocuğu birde sarıkamış'tan getirmişler horasan'a yanında seyyar mini tiyatro-kumpanya taşıyor.
    Cevapla
  • ATİLLA 2 yıl önce Şikayet Et
    16 yaşında genç işi olsun cebinde bol parası olsun, meral ablasının dediği gibi ıslık çalarak eli arkasında soruımsuzca gezsin tozsun hiç birşey üretmeden tüketsin , oğlum sen önce öğrenciysen öğrenciliğini bil öğrenciliğinin hakkını ver, okulunu iyi bir derece ile bitir , tabi bir okulun varsa . çünkü konuşmanın seyri içerisinde 11ç. sınıftayım ve bir köy okulunda okuyorum diyorsun. kendinizi siyasetçi bozuntularına kullandırtmayın , o tip siyasetçiler bir oy uğruna sözde savunduklarını söyledikleri tüm değerlerini yok sayabilirler. yapmayın evladım yapmayın şu yabancı istihbarat örgütlerinin yerli işbirlikçilerine ne olur pirim vermeyin uyanık olun
    Cevapla
  • TürkMücahid 2 yıl önce Şikayet Et
    YA KAHHAR olan ALLAHIM... Bu münafıklara fırsat verme. Kendi oyunlarını , kendi başlarına döndür.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!