İstanbul'da JAMMER ve helikopter destekli operasyon

İstanbul’da şafak vakti havadan helikopter destekli ve JAMMER (Sinyal Kesici) ile gerçekleştirilen “Siber Suçlar” operasyonunda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.

GİRİŞ 23.08.2021 07:58 GÜNCELLEME 23.08.2021 08:54
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin Anadolu ve Avrupa yakasında bulunan 22 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen operasyonda siber suç işlediği düşünülen kişilerin adreslerine girildi.

İlçede adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda adreslerine baskın düzenlenen baskın polis helikopteri havadan destek verdi. Kadıköy’deki bir adrese yapılan operasyonda emniyet teşkilatına ait JAMMER (Sinyal Kesici)de kullanıldı.



Özel Harekât Polislerinin de destek verdiği operasyonda adresinde yakalanan şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli hastanede gerçekleştirilen sağlık kontrollerinin ardından ifadesi alınarak polis merkezine götürüldü. Operasyon ile ilgili diğer bilgilerini ilerleyen saatlerde paylaşılacağı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • Yorum yazan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam güzel de o asker o Jammer'ı neden kafasının dibinde taşıyor? O antenlerden yayılan bozucu sinyal taşıyan elektromanyetik dalgalar adamın beynini kulaklarından akıtmaz mı? İnşallah hesabı kitabı yapılmıştır.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    adam gerçi adam değillerde çok önemli kişiki helikopter 200 tane özel harekatçı demek kritik tehlikeli galiba
    Cevapla
  • engin 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun. Gaza nız mübarek olsun. yalnız siber suçlarla ilgili işlemlerde bu itlerin beyinlerini ülkenin lehine dönüştürecek şekilde ceza verin.
    Cevapla
  • Solhanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizi korusun. Siz kuvvetli ve donanımlı olunca bizlerde rahat ediyoruz. Rabb'im vatanımızı ve Milletimizi her türlü tehlikelerden, kötülüklerden korusun.
    Cevapla
  • Fikret 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah esirgesin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira