CHP yandaşı Sedef Kabaş'tan Başkan Erdoğan'a 'lüks yat' yalanı

Sosyal medyadaki yalan terörü giderek büyüyor. Sık sık yalan haberleriyle gündeme gelen Sedef Kabaş, İsmi açıklanmayan yabancı uyruklu bir kişi için üretilen lüks yatın, Cumhurbaşkanına ait olduğu yalanını dolaşıma soktu.

CHP yandaşı Sedef Kabaş'tan Başkan Erdoğan'a 'lüks yat' yalanı
CHP yandaşı Sedef Kabaş'tan Başkan Erdoğan'a 'lüks yat' yalanı
GİRİŞ 25.08.2021 02:21 GÜNCELLEME 25.08.2021 09:18
Bu Habere 321 Yorum Yapılmış

Sosyal medyada yalan haberlerle adından sıkça söz ettiren Sedef Kabaş bu kez de Başkan Erdoğan'ı hedef aldı.

ALENEN YALAN SÖYLÜYORLAR

Antalya'da yabancı uyruklu bir kişi için üretilen bir yatın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a aitmiş gibi gösteren Kabaş, "Bir ülke var; Onbinlerce hektar doğal ormanı yanarken, 4 milyon$ verilmediği için hangarda bekletilen yangın söndürme uçaklarına sahip Bir ülke var; Sarayları, özel uçakları, on milyonlarca avro değerinde megayatı olan bir Cumhurbaşkanına sahip İkisi aynı ülke olamaz, değil mi?'' sözleriyle algı operasyonu başlattı. Sedef Kabaş'ın bu yalanı sosyal medyada hızla dolaşıma sokuldu.

ÜRETİCİ FİRMA YABANCI UYRUKLU BİR KİŞİ İÇİN ÜRETİLDİĞİNİ DOĞRULADI

Doğrula platformu da üretici firmayla görüştüklerini, kendilerine ismini açıklamak istemedikleri yabancı uyruklu bir kişinin yatın müşterisi olduğu bilgisini paylaştı.

İddialarda paylaşılan görsel ise yatın geçtiğimiz ay, denize indirmek için gerçekleştirilen nakil işlemine ait. Ayrıca Antalya'da Alia Yachts tarafından üretilen yat sahibine teslim edilmeden 22-25 Eylül’de Monaco Yacht Show'da sergilenecek.

CHP YANDAŞI SEDEF KABAŞ'TAN 'YALAN' İTİRAFI!

CHP yandaşı Sedef Kabaş'ın aylar önce ortaya çıkan bir konuşmasında adeta itiraf niteliğinde açıklamalarda bulunmuştu. Kabaş, kitleleri yönlendirmek için 'yalan' tekniğini kullanmanın önemini vurgularken, ''Kitleleri etkilemek istiyorsanız, ortaya kocaman bir yalan atın. Ama çok büyük bir yalan olsun. İkinci kriter çok basit bir yalan olsun. Sonrasında da bu basit ve çok büyük yalanı sürekli tekrar et. Ve ardından kitlelerin o yalanı gerçekmiş gibi nasıl kucakladığını otur seyret." ifadelerini kullanmıştı.

KENDİ YATI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yabancı uyruklu bir kişinin olan lüks yatın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ait olduğu yalanını ortaya atan Sedef Kabaş'ın yatı olduğu ortaya çıktı.

YORUMLAR 321
  • Gürbüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan ile KAR ETMEK hak mı? SEÇİM KAZANMAK hak mı, yasal mı? Bu duruma yol veren yasa / yasalar niçin düzenlemez? Bu SEÇİM yasasıysa düzeltilmeli. Milletvekillerinin, atıyorum mesela 2 yalanı çıkarsa, vekillklerini kaybetmelidirler. Bir partide 4, 5 yalan ortaya çıkarsa, parti kapatılmalı, bilmem ... şu kadar taciz, tecavüz olayı çıkarsa, yolsuzluk, edepsizlik, hırsızlık çıkarsa ..... falan falan. Anlaşıldı sanırım. Mazbatası iptal olmalı. Bu sicili SEÇİM İDARESİ takip edebilir, mesela. KISACASI siyasettekilerin haksızlıkları önlenmeli.
    Cevapla
  • 1954 2 yıl önce Şikayet Et
    chp lilerin alayı yalancı .hepsi iktidar olup devleti yağmalamanın peşinde . zavasllı seçmenleride chp denen lanet partinin kendilerine huzur getireceğini zannediyorlar .chp demek yağma talan sefalet demektir .
    Cevapla
  • Gürbüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bugün yalanları destekler mahiyette, HABERLERDE, biri şöyle bir LAF ETTİ: "Bazen haberlerde KARIŞIKLIK olabilir. İktidar Ülkemize doğru haber akışını sağlamalıdır. (Bu mealde)". Yani yalan söyleyenlere adam zemin hazırlıyor. Bu kadar yalan sürecinden sonra adam, kabahati İktidara atıyor. Bizde yedik. Emin değilsen konuşma ula, değil mi.
    Cevapla
  • Gürbüz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yargı yalancılara haddini bildirmedikçe, bunlar söylemeye DEVAM EDECEKLER. Bunu niçin yapıyorlar : HAKSIZ OY ELDE ETMEK / ÇALMAK. Bu önlenmeli. Vatandaşlarımız, seçime mertçe girenleri önünde bulsa, SEÇİM SONUÇLARI ÇOOOOOOK FARKLI OLACAK. Bunu biliyorlar, yalana başvuranlar. Bunlar SEÇİMLERE GİREMEMELİLER. (Sicillerine işlenmeli bu suçları).
    Cevapla
  • Dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan kemal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak