BBC özür diledi ama Kılıçdaroğlu hala aynı! Varank: Utanma duygusu yok

Kemal Kılıçdaroğlu, Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasını, İngiliz Savunma Bakanı Wallace’ın yalanlamasını, BBC Türkçe ve diğer medya kuruluşlarının dilediği özre rağmen yalana devam ediyor

GİRİŞ 25.08.2021 15:06 GÜNCELLEME 25.08.2021 16:14
Bu Habere 182 Yorum Yapılmış

BBC Türkçe, İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace'nin kaleme aldığı makalesinde, "Türkiye'de Afgan mülteciler için kamp oluşturulacak" dediğini öne sürdü.

Wallece'nin yazısında, Türkiye ile ilgili herhangi bir ifade yer almamasına rağmen, İngiliz medyası, "İngiltere, Türkiye’de mülteci merkezleri kuracak" diyerek asılsız gelişmeyi kamuoyuna servis etti.

Muhalefet 'BBC yalanına' sahip çıkıp bahanesini sıraladıMuhalefet 'BBC yalanına' sahip çıkıp bahanesini sıraladı

KILIÇDAROĞLU YALANI ISRARLA DEVAM ETTİRDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haberin servis edilen kurum tarafından özür dilenerek düzeltilmesine ve Dışişleri Bakanlığı tarafından yalanlanmasına rağmen aynı yalana sarılarak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, "İngiltere diyor ki 'Türkiye'de kamplar kuracağız. Sonra oradan seçeceğiz kendi ülkemize bazılarını alabiliriz.' E diğerleri? Para verelim ülkemize gelmesinler." diyerek BBC tarafından ortaya atılan yalanı özür dilenmesine rağmen devam ettirdi.

Yalan ortaya çıktı! Akşener ve Kılıçdaroğlu özür dileyecek mi?Yalan ortaya çıktı! Akşener ve Kılıçdaroğlu özür dileyecek mi?

BAKAN VARANK: UTANMA DUYGUSU İNSANI DİĞER CANLILARDAN AYIRAN EN ÖNEMLİ ÖZELLİK

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Kılıçdaroğlu'nun aynı yalanı tekrar diline dolamasına "İngiliz Bakanın bizzat yalanladığı, haberleştirenlerin özür dilediği bu iftirayı bugün hala gerçekmiş gibi dile getiriyor. Utanma duygusu insanı diğer canlılardan ayıran en önemli özellik. Ama herkese nasip olmuyor." sözleriyle tepki gösterdi.

"SÖYLEYECEK SÖZ BULAMIYORUM"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ da " Göz göre göre bu kadar yalan söylemek, yüz kızartır ama sizdeki başka bir durum. Söyleyecek söz bulamıyorum." dedi. 

YORUMLAR 182
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    “Benim adım Kemal. Tükürdüğümü yalamam. Yalarım ama beni başbakan yaparsanız.” Demek istiyordur belki.
    Cevapla
  • Erol 2 yıl önce Şikayet Et
    Buna en güzel cevabı kendi parti mensupları vermeli ancak hepsi korkak. Utanmadan bu yalancı vatan haininin peşine takılmışlar. Oy vermeye devam ediyorlar. Buna oy veren de bunun gibi yalancıdır. Birde yeni nesillere bunlar mı örnek olacak. Ciğeri beş para etmezler ordusu
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Sedef kabaş diye bir iftiracıda demişti kocaman yalan uyduracaksın buna ısrarcı olacaksın sonra bu yalana herkes inanmaya başlar diye yalancının kılavuzu..
    Cevapla
  • Soyak 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bu kadın gizli sağcı muhafazakar solcuyum diye geçiniyor
    Cevapla
  • Ahmet KARAOSMANOĞLU 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bu nedir onlar mı hükümet mahalle kavgası gibi yalan söyleyip iftira atan nasıl ortalıkta dolaşıyor. Bu devletin güvenlik güçleri yok mu? Neden bu yalan dolancılara gereken cevap verilmiyor ? Hem de devlete iftira atanlara. Bunların derhal defteri DÜRÜLE.
    Cevapla
  • canı66 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki BBSİNDEN daha tehlikeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
Şehirlerarası yollarda dolaşan insanlar tedirgin etti! İşte yaşanan ilginç anlar