Mehmet Ceyhan'dan aşı uyarısı: Artışları engelleyemeyiz

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, aşılamanın önemine dikkat çekti. Yeni artış dönemlerinin engellenemeyeceğini kaydeden Ceyhan, çocukların Covid-19 nedeniyle hastaneye yatışında artış olduğunu belirtti.

Mehmet Ceyhan'dan aşı uyarısı: Artışları engelleyemeyiz
Mehmet Ceyhan'dan aşı uyarısı: Artışları engelleyemeyiz
GİRİŞ 31.08.2021 08:49 GÜNCELLEME 31.08.2021 08:49
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Covid-19'la mücadele kapsamında ülke genelinde aşı programına hızla devam ediliyor.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, sosyal medya hesabından aşılamadaki son durumu hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

"ENGELLEYEMEYİZ"

Aşılama oranlarını paylaşarak yeni artış dönemlerinin bu oranlar ile engellenemeyeceğini belirten Ceyhan, "Kendimiz, ailemiz ve ülkemiz için aşılamayı hızlandırmalıyız” dedi. 

Ceyhan'ın paylaşımı şu şekilde: 

AŞILAMADA SON DURUMUMUZ 1) Aşı sayılarını bütün nüfusa böldüğümüzde; - 1. Doz oranı % 56 - 2. Doz oranı % 43. 2) Üstelik bu sayıların ne kadarı 2 doz Biontech, ne kadarı 2 doz Sinovac, ne kadarı 3 doz Sinovac bilmiyoruz. Bu oranlarla yeni artış dönemlerini engelleyemeyiz.

Kendimiz, ailemiz ve ülkemiz için aşılamayı hızlandırmalıyız.

"ÇOCUKLARDA HASTANE YATIŞI ARTTI"

Bir diğer paylaşımında çocukların Covid-19'a yakalanma durumu hakkında da değerlendirmede bulunan Ceyhan, çocukların Covid-19 nedeniyle hastaneye yatışında artış olduğunu belirtti.

YORUMLAR 65
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni moda : 3 yıldan onca asi cikmaz zaten o zamana vuris mutayona uğrar kalkar Mehmet Ceyhan söyledi araştırın.sonra maske dendi sonra 1 toz asi sonra 2 doz aşı sonra 4 doz oldu..sonra dedilerdi yüzde 60 aşilarsak hastalık kontrol altına alınır şimdi yüzde 90 diyorlar sonra mutasyona uğradı aşılar etkisizlesiyor artık 3 ayda bir asi olabiliriz..şimdi hastalığı aşisizlar yayıyor yüzde 90 aşizilar...aşılar hasta eder ama yoğun bakıma düşurmez denir...hangisi doğru zman hepsini gösterdiki KOCA bir yalanmiş
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Mehmet Ceyhan'ın görüşlerine hiç güvenmiyorum. Doğru düzgün bilimsel dayanağı olmadan; neden, sonuç bildiriminden uzak serbest atış yapıyor.
    Cevapla
  • öz veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Okulları kapatmak çok yanlış; avrupa ülkelerinde okullar kapatılmıyor. Okul kapatarak salgınla mücadele edilemez. Gerekirse devletin tüm imkanları; okulların açık kalması için kullanılmalıdır.
    Cevapla
  • Bilim uzmanı 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar hükümete sağlık darbesi yapılıyor içten. Bir sürü insan aşıdan ölüyor ya da etkileniyor. Araştırın. #biontechyanetki #aşımağdurları #aşıve pcr durdurulsun.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    çocuklarımıza dokunmayın. mehmet ceyhan! artık seni duymak istemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular