Şehit Uzman Çavuş, gözyaşlarıyla toprağa verildi

Kuzey Irak’ta Pençe Kaplanı operasyonunda görev yaparken yaralanan, daha sonra şehit düşen Uzman Çavuş İsmail Şebelek, sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

GİRİŞ 31.08.2021 14:12 GÜNCELLEME 31.08.2021 14:18
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ankara’da önceki akşam tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde (GATA) şehit olan Uzman Çavuş Şebelek için bugün memleketi Arsin ilçesinde cenaze töreni düzenlendi. Ulu Cami'deki törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, AK Parti Trabzon milletvekilleri Salih Cora, Muhammet Balta, Adnan Günnar, CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Sırma, polisler, askerler ve çok sayıda kişi katıldı.

Şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, tekbirlerle, omuzlarda cami avlusuna taşınırken, ailesi ve cenazeye katılanlar gözyaşı döktü. Cenazede şehidin babası Ali Şebelek ile kardeşleri Nurettin, Bahattin ve Kemalettin Şebelek taziyeleri kabul etti. Şehidin annesi Yeter Şebelek ile kız kardeşleri kadın askerler tarafından sakinleştirildi. Bekar ve 6 kardeşten biri olan şehit İsmail Şebelek, kılınan cenaze namazının ardından Fındıklı Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş İsmail Şebelek’in, 2 yıl önce göreve başladığı bildirildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • Hidayet 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin şehidim
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Chppkkiyicileri almayin törenlere...
    Cevapla
  • tkt 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Sevenlerine sabırlar versin...
    Cevapla
  • Mustafa Çevik 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim merhametiyle muamele eylesin genç yaşta din vatan millet ve bayrak uğruna toprağa düşen bu şehidimizi Peygamber efendimiz a.s. komşu eylesin geride kalan ailesine Allahım sabırlar versin amin.
    Cevapla
  • eşref 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. ailesine sabırlar versin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı