Yine İETT, yine rezalet!

İstanbul'da son aylarda sürekli olarak yanan ve arızalanan otobüslerin arasına yenileri eklenmeye devam ediyor. İETT sorunsalının devam etmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

Yine İETT, yine rezalet!
Yine İETT, yine rezalet!
GİRİŞ 31.08.2021 23:09 GÜNCELLEME 01.09.2021 00:21
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Her geçen gün yolda kalan otobüsleriyle gündeme gelen İETT sorunları devam ediyor. Son aylarda sürekli olarak bozulan, yolda kalan, arızalanan, yanan otobüslerin arasına yenileri eklenmeye devam ediyor.

İETT sorunlarına yeni 4 vaka eklendi. Boğaz Köprüsü girişinde arızalanan otobüs, Başakşehir-Metrokent 98H kodlu otobüsün Halkalı-Marmaray durağında arızalanıp yolda kalması, Üsküdar yol ayrımında arızalanan otobüs ve akşam saatlerinde arızalanan otobüsler vatandaşları mağdur etti. Son aylarda sürekli olarak yaşanan İETT rezaleti sosyal medyada büyük tepki çekti.

BOĞAZ KÖPRÜSÜ'NDE ARIZALANAN OTOBÜS

Halkalı- Marmara durağında arızalanan 98H kodlu otobüs

Üsküdar yol ayrımında arızalanan otobüs

Akşam saatlerinde arızalanan ve yolda kalan bir başka otobüs

98H OTOBÜSÜ DAHA ÖNCE DE YANMIŞTI

14 Ağustos'ta Küçükçekmece İkitelli Parseller Mahallesi'nde akşam saatlerinde İETT otobüsünün motorunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıkmış. Kısa sürede büyüyen yangında otobüsün arka tarafını alevler sarmıştı. Yangın, ihbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürülmüştü.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 16
  • Nalan 2 yıl önce Şikayet Et
    Yani söylenen doğrumu bilmem ama İstanbulu öyle bir hale getirecekki 10 yıl duzeltilemiyecek giderken de yakacaklar Yani söylenen ler doğru cikmay başladı gibi 7milyon TL bütçeden sadece istanbulda gençleri lgbt yapmak için ayrıldı ama 8smine bakarsanız Başka Yani son iyi opmayak
    Cevapla
  • Diriliş 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah İstanbul İstanbul olalı görmedi böyle keder geberiyorum ahından......
    Cevapla
  • TÜRKİYE'M 2 yıl önce Şikayet Et
    Herşey çok güzel olacak.
    Cevapla
  • Cevahir 2 yıl önce Şikayet Et
    İETT otobüs bakımlarını iş bilenlerden alıp kendi yandaşlarına verince bu olayları daha çok yaşarız...Otobüs bakımlarını garajlarda kimler yapıyor onu araştırın...Vaaah İstanbul
    Cevapla
  • net 2 yıl önce Şikayet Et
    nerde chp orda rezalet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor