İETT dökülmeye devam ediyor! İşte şok görüntüler

İstanbul'da İETT skandallarına bir yenisi daha eklendi. Mecidiyeköy'den Söğütlüçeşme'ye kadar yolculuk yapan bir okuyucumuz, bindiği metrobüsün elektrik panosunun panel kapağının açık olduğu görüntüleri paylaştı.

GİRİŞ 01.09.2021 17:57 GÜNCELLEME 01.09.2021 17:57
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı toplu taşıma hizmeti veren İETT'de her geçen gün yeni bir skandal yaşanıyor. 16 milyon İstanbulluya hizmet etmesi beklenen İETT otobüslerinin yarın başına ne geleceği ise meçhul... 

Avcılar Söğütlüçeşme metrobüs hattını kullanan bir okuyucumuzun çektiği görüntüler yeni bir İETT skandalını gözler önüne serdi. Mecidiyeköy durağından metrobüse binen okuyucumuz Söğütlüçeşme durağına kadar yolculuk yaptığını aktardı.

Okuyucumuz, yolcuların can güvenliği hiçe sayılarak yoluna devam eden metrobüsün elektrik panosunun panel kapağı açık ve kablolular videoda göründüğü gibi tamamen dışarıda bir şekilde seyrine devam ettiğini ifade etti.

İşte, Haber7 okuyucusunun tarafımıza ulaştırdığı yeni bir İETT klasiği...

İETT'DE ÇÖKÜŞ!

Bakım-onarım ihalesinin de İmamoğlu seçildikten sonra kurulan ve CHP’li Özgür Karabat’ın mali müşavirliğini yaptığı şirkete verilmesi İETT’ye vurulan son darbe olmuştu.

Her geçen gün yolda kalan otobüsleriyle gündeme gelen İETT’deki çöküşün perde arkası deşifre olmuş. İBB Meclis Üyesi Ulaşım ve Trafik Komisyonu Başkanı Abdullah Özdemir, Ekrem İmamoğlu yönetiminin İETT’deki başarısız yönetimini tüm açılarıyla anlatmıştı.

 İETT’deki çöküşün perde arkası deşifre oldu! İETT’deki çöküşün perde arkası deşifre oldu!

İstanbul'dan belediyeye ait toplu taşıma araçlarının arıza yapması ve yolcuların çektiği çile görüntüleri gelmeye devam ediyor. Son olarak işlerine gitmek için sabaha erken saatlerde yollara çıkan vatandaşlar bozulan belediye otobüsleri yüzünden yine mağduriyet yaşadılar.

Yine İETT, yine rezalet! Yine İETT, yine rezalet!

İstanbul'da yine İETT çilesi!İstanbul'da yine İETT çilesi!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 52
  • Etme bulma, 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha beter olun , her se cok guzel oluyor,
    Cevapla
  • Öktem 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şey çok güzel olmaya devam ediyor halk olarak otobüs iterek fazla kilodan kurtulucaz
    Cevapla
  • nevizade 2 yıl önce Şikayet Et
    herşey çok güzel oluyor işte.
    Cevapla
  • hilal 2 yıl önce Şikayet Et
    adamlar ceplerini doldurmak ,70 sülalesine yetecek para yı kazanmak yada yandaşlarına peşkef çekmek için çalışıyorlar yoksa bu tür aksaklıklar sorun değil onlar için.nasıl olsa çamur hazır dır
    Cevapla
  • Aktrol 2 yıl önce Şikayet Et
    Biz istememek imamoğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Türkiye müjdeleri peş peşe açıklarken skandal petrol bildirisi! Rahatsız oldular