İYİ Parti'nin bir oyunu daha ortaya çıktı: Oyuncuya başörtü taktırıp afişte kullandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in gerçekleştirdiği şehir ve esnaf ziyaretlerinde sergilenen tiyatroların ardından şimdi de İYİ Parti'nin, bir kadın oyuncuya başörtü taktırıp reklam afişlerinde kullandığı ortaya çıktı.

İYİ Parti'nin bir oyunu daha ortaya çıktı: Oyuncuya başörtü taktırıp afişte kullandı
İYİ Parti'nin bir oyunu daha ortaya çıktı: Oyuncuya başörtü taktırıp afişte kullandı
GİRİŞ 01.09.2021 12:55 GÜNCELLEME 01.09.2021 13:01
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

İYİ Parti, olumsuz imaj oluşturmak adına özellikle Meral Akşener'in ziyaret ettiği şehirlerde sergilenen tiyatrolarla sık sık gündeme geliyor.

Kurgu olaylara şimdi de reklam afişleri eklendi. İYİ Parti tarafından hazırlanan ve billboardlar ile televizyonlarda gösterilen afişlerde, başı açık bir oyuncuya, başörtüsü taktırılıp öyle yer verildi.

TÜRKİYE'Yİ KÖTÜLEYEN GENÇ CHP'Lİ ÇIKMIŞTI

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde girdiği kuyumcu dükkanında “İşler nasıl” diye sorunca “İyi” karşılığını almış, olumsuz cevap alamayınca devreye giren bir genç, kuyumcuda çalışıyormuş gibi kameralara Türkiye’yi kötülemişti. Kuyumcunun da şaşkınlıkla izlediği kişi CHP Gençlik Kolları üyesi Reşat Kayman çıkmıştı.

SOĞAN KURGUSU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Adana’da gerçekleştirdiği ziyaret esnasında da bir kişi soğanları para etmediği gerekçesiyle Akşener’in konvoyu geçerken yola dökmüştü. Akşener’in aracını durdurtup o kişiyi dinleyip bölgeden ayrılmasının ardından soğanlar yerden toplanmıştı.

AYAKKABI ALAMIYOR DENDİ SERASI ÇIKTI

Bir başka olayda da, İYİ Parti Antalya İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından "Çiftçilerimiz ayakkabı alacak kazancı elde edemiyor" notuyla paylaşılan fotoğrafta resmine yer verilen ve elinde delik ayakkabı tutan kişinin bir serası, bir arabası ve bir traktörü olduğu, serasında işçiler çalıştırdığı ortaya çıkmıştı.

Çobanı da yalan çıktı! İYİ Parti'nin siyasi oyununa meze olduÇobanı da yalan çıktı! İYİ Parti'nin siyasi oyununa meze oldu

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 39
  • ismailbey 2 yıl önce Şikayet Et
    filmle entrikayla siyaset üst aklın kullandığı algı operasyonu. not algıyı ancak kayıbedecekelerini bilenler yapar birde vaadle verilmek istenen objeye koşmak için yapılan hertürlü hile hurda yalan dolan ne varsa ....bu millet neyseki akıllı artık çobanımız bile oyunun oy taşının taş değneğinin silah olduğunu blicek vaziyettte şükür sorun yok... sorun sorun olanlarda... göz boyamada algıda artık orasıda millette...
    Cevapla
  • Uzun adam 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalancılık ruhlarına işlemiş bunların
    Cevapla
  • tımarcı yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    ablam Ablam yapma bunu bize. Kandırma Milleti. yettiniz Gayrı.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    bu partide her fırıldaklık var
    Cevapla
  • kale55 2 yıl önce Şikayet Et
    benim anlamadığım neden gerçekten aç, gariban , mazlum birisini bulamadıkları, böyle tiyatroya ihtiyaç duydukları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Kassam’dan İsrail’e çifte darbe! ‘Ordusunu vur, kamuoyuna yön ver’