Son Dakika: Marmara Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı!

Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı yaptı. Yetkililer, vatandaşlara, ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve trafikte aksamalara karşı dikkatli olmaları uyarısı yaptı.

Son Dakika: Marmara Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı!
Son Dakika: Marmara Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı!
GİRİŞ 05.09.2021 17:13 GÜNCELLEME 05.09.2021 17:15

SON DAKİKA HABERİ: Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, yarın sabah saatlerinden itibaren rüzgarın, kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden eseceği belirtildi.

Kuvvetli rüzgarın, Marmara'da İstanbul, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Kocaeli, Sakarya ve Yalova'da fırtına ve yer yer kısa süreli kuvvetli fırtına (60-90 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji'den son dakika açıklaması: Hava değişiyorMeteoroloji'den son dakika açıklaması: Hava değişiyor

Son dakika haberi: Meteoroloji'den 9 ile uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyorSon dakika haberi: Meteoroloji'den 9 ile uyarı! Kuvvetli yağış bekleniyor

Son dakika haberi: Hava sıcaklıkları 10 derece birden düşecekSon dakika haberi: Hava sıcaklıkları 10 derece birden düşecek

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?