Bakan Akar ve komutanlar Suriye sınırında

Milli Savunma Bakanı Akar, sınır hattı ve sınır ötesinde görevli birliklerin komutanlarıyla Suriye sınırının sıfır noktasında bir araya geldi.

GİRİŞ 11.09.2021 13:17 GÜNCELLEME 11.09.2021 14:10
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever ile sabahın erken saatlerinde Hatay’a geldi.

Hatay Havalimanı’nda Vali Rahmi Doğan, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Metin Gürak ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar, Suriye sınırının sıfır noktasındaki 6. Kolordu Komutanlığı Bahar Kalkanı Harekat Bölgesi Sektör Komutanlığı’na geçti.

Akar burada beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Avsever ile sınır hattında ve sınır ötesindeki birliklerin komutanları ile bir araya geldi. Sahadaki son durumun ve yapılacak faaliyetlerin ele alındığı toplantı sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 30
  • Erturk 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbım ordumuzun İslam önderliğinde muzaffer etsin hepsi gurur tablosu ayaginz taş deyymsin insallah
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriye kuzeyinde " bomba atmasa bile" ses hizinda ucacak jetlerimiz ile yerde bomba patlama blast ses tesiri ile o bolgede bulunan ABD'li, Fransizi,Ingilizine " BIR GECE ANSIZIN GELEBILIRIZ" parolasina uygun bir ders olacaktir. Bu batakligi kurutmak icin daha cok bekleyecek miyiz? Ayse ne zaman tatile cikacak??
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Operasyon chpkk ya olur inşallah.
    Cevapla
  • Sebo 2 yıl önce Şikayet Et
    Esad rejimine ve Rusya ya iyi bir ders verilmeli şehitlerimizin kanı yerde kalmasın
    Cevapla
  • Yakub 2 yıl önce Şikayet Et
    Komutanım İran sınırına sıfır noktada bulunan Kandil’ede , İran’ada bir gözdağı şart. Hava , deniz kuvvetleri tamam lakin kara kuvvetlerinde eksikler olduğunu düşünüyorum. İran sinsi sinsi mültecileri ülkemize geçirdi . İran neden nota almadı. Komutanım Hatay’a dikkat edin Hatay’a. Siyonistlerin emelleri var. Emperyalistlerin emelleri var. Birisi Nil Fırat arası işgal peşinde diğeri İstanbul’u işgal peşinde. Bunların iki yüz yıldır kronik ajanlar yapısı var, başta İzmir, Ankara mi5 ve mi6 ajanları dolu. Rabbim cc bizimle beraber. Biz güçlüyüz çünkü haklıyız. Ya İstiklal ya şehadet
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!