Tramvay arıza yaptı! Vatandaş isyan etti

T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay hattında yaşanan teknik arıza yoğunluğa neden oldu. Yolcular, tramvay yolundan yürüyerek ilerledi. Seferler bir süre sonra normale döndü.

GİRİŞ 13.09.2021 17:20 GÜNCELLEME 13.09.2021 17:42
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay hattında yaşanan teknik arıza nedeniyle seferler, Rami istasyonundan aktarmalı olarak gerçekleştirildi. Bazı yolcular Rami-Topçular durakları arasında yürüyerek ilerledi.  T4 Topkapı-Mescid-i Selam Tramvay hattında teknik arıza yaşandı. Tramvayın Mescid-i Selam yönüne giden trenin arıza yapması nedeniyle seferler Rami İstasyonu'ndan aktarmalı olarak gerçekleştirildi. Rami durağında inen bazı kişiler, Topçular İstasyonu'na tramvay yolundan yürüyerek ilerledi. Tramvay arızası nedeniyle yoğun kalabalığın oluştuğu duraklarda bazıları duruma tepki gösterdi. Oluşan kalabalık, cep telefonu kameralarına yansıdı. Seferler bir süre sonra normale döndü.

"ÇOK YOĞUNLUK VAR, BİNEMEDİM"

Arıza nedeniyle Rami durağında inen Osman Çiğ, "Trene binmiştim. Yolcuları burada indirdiler. Sanırım bir arıza varmış. Baktım çok yoğunluk var, binemedim. Buradan İETT otobüsü ile aktarma yapacağım" dedi.

"TREN BÜYÜK OLDUĞU İÇİN İTEMİYORUZ"

Tramvaya binmek için arızanın giderilmesini bekleyen Rasim Şengül, "Arıza olduğunu söylüyorlar. Bu trenlere hiç bakım yapılmıyor. Otobüsleri vatandaş itiyor. Tren büyük olduğu için itemiyoruz. Bineceğiz ama tramvay gelmiyor. 1 saati geçti, bekliyoruz" diye konuştu.

 

YORUMLAR 23
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz kaşındınız.... Onun için size herşey mübaaahhhj
    Cevapla
  • Ottoman44 2 yıl önce Şikayet Et
    yorum yapmaya değmez. İstanbul herşeyi hakediyor... herşeyi iyi olacak
    Cevapla
  • zafer 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlari itmek zor oluyor , istanbul kendi düşen aglamaz
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    tüm metro hatlarına taş koyun :) eko defolup gitsin.
    Cevapla
  • arif Kabaçalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir Allah'ın kuluda demiyor 2,5 yılda aldığın o kadar krediyi nereye kullandım Eko hala hükümet otobüsleri yenilemek için kredi verdirmiyor diye yalan söylüyorsun yürü git şuradan ya İstanbul'un başına bela oldun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!