Bakan Yanık'tan Prof. Dr. Celal Şengör'e tepki!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, yaptığı bir yayında öğrencisi ile yaşadığı anısını anlatan Prof. Dr. Celal Şengör'e tepki gösterdi.

Bakan Yanık'tan Prof. Dr. Celal Şengör'e tepki!
Bakan Yanık'tan Prof. Dr. Celal Şengör'e tepki!
GİRİŞ 17.09.2021 23:36 GÜNCELLEME 18.09.2021 00:31
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul Teknik Üniversitesi Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü'nde ders veren akademisyen ve jeolog Prof. Dr. Celal Şengör yayınladığı bir videoda geçmiş dönemde öğrencisi ile yaşadığı bir anıyı anlatmıştı. Celal Şengör'in sözleri büyük tepki çekerken, Bakan Yanık'tan da açıklama geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Kadına yönelik şiddet ve tacizin tek çeşidi yok. Bu zihniyetle mücadeleye devam edeceğiz." ifadesini kullandı.
 

Celal Şengör'den ahlak dışı büyük skandal! Tepkiler çığ gibi!Celal Şengör'den ahlak dışı büyük skandal! Tepkiler çığ gibi!


BAKAN YANIK: BU ZİHNİYET İLE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bakan Yanık, paylaşımında şunları kaydetti:

"Kadına yönelik şiddet ve tacizin tek çeşidi yok. Failin olayı gülerek anlatması da tacizin ağırlığını hafifletmiyor. Unvanların arkasına saklanarak meşruiyet sağlama arayışı ise yakışıksız. Öğrenci üzerindeki tahakkümü de ayrıca konuşuruz. Bu zihniyetle mücadeleye devam edeceğiz."

 

YORUMLAR 6
  • Faik AĞAÇ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ataist akademisyenin yaptığının aynısını herhangi bir din dersi hocası yapsaydı, malum medya kıyameti koparırdı. Ama şimdi hiçbirinin gıkı çıkmıyor. Aynı sessizliği malum partideki taciz ve tecavüzlerde de sergilediler. Onlara diyorumki işte böyle samimiyetsiz ve rezilsiniz,
    Cevapla
  • h.ibrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Savcılar ne güne duruyor derhâl soruşturma başlatılmalı.
    Cevapla
  • Bulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence bu pisliği içeri atmaları gerek
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    kendi pisligini yiyen prof değil mi
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu kendi pisliğini yediğini canlı yayında söyleyen şahıs.
    Cevapla
  • yazıklar olsun 2 yıl önce Şikayet Et
    aynı hareketi bi imam yapsaydı nasıl 2 dakkada linç edilirdi acaba? nerde o kadın hakları diyenler nerde o Ensar vakfı diye yırtınıp duranlar. ayrıca aile bakanıda böyle bi olaya bu açıklamadan dolayı bence istifa etmelidir. anında bu tacizciye görevinden el çektirilip tacizden ceza verilmelidir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den çok sayıda ile sarı kodlu uyarı: İstanbul'da kritik saatler!
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu