Taksiciler uslanmıyor! Bu kez uzun mesafe bahanesi

Taksim'de taksilere yönelik yapılan denetimde emniyet kemeri takmadığı tespit edilen 2 sürücüye ceza kesildi. Öte yandan bir kadın gideceği yerin uzak olduğu bahane edilerek taksiye alınmadı.

Taksiciler uslanmıyor! Bu kez uzun mesafe bahanesi
Taksiciler uslanmıyor! Bu kez uzun mesafe bahanesi
GİRİŞ 28.09.2021 15:59 GÜNCELLEME 28.09.2021 16:59
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri Taksim Meydanı'nda taksilerin kısa mesafe yolcu almama, turist seçme ve taksimetre açmama gibi olumsuzluklara yönelik denetim yaptı.

Durdurulan taksi sürücülerinin ehliyet, ruhsat ve belediye belgeleri kontrol edilirken şüpheli görülen bazı taksilerin de şase numaralarına bakıldı. Ekipler ayrıca taksi bekleyen turistleri durdukları boş taksilere bindirerek gönderdi.  

ÇOK UZAK DEYİP ALMADI 

Denetim noktasına birkaç metre geride durdurduğu taksiye alınmayan kadın, taksiciyi polise şikayet etti. Kadın "Beni almayacakmış, gideceğim yer çok uzakmış. Ayazağa'da bir AVM'ye gidecektim" diye konuştu. Kadın daha sonra başka bir taksiye binerek yoluna devam etti. Denetimlerde emniyet kemeri takmadığı tespit edilen 2 sürücüye cezai işlem uygulandı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Uber geri gelmeli. Taksiciler ancak bu dilden anlar.
    Cevapla
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    blendr rumuzlu arkadaş hiç bir araç sahibi muşterıye karşı saygısızlık yapan kişiye aracını vermez ,hiç bir şoforun alnına da ne olduğu yazmıyor ,saygısızlık yapan şoforu zaten biraktırır ama gider başka taksiye çıkar ben 28 yıl taksi çalıştırdım belediye belkide 10 sefer kart aldırdı ama devamı olmadı ,cezayı şofore yazmadıktan sonra para toplamaktan ote gitmez ,suç işleyene ceza verılır işlemıyene değil,ceza şofore yazılsın bakın nasıl duzelır ,
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş salın UBER i piyasaya bak nasıl akıllanıyorlar.
    Cevapla
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    taksici esnafının suçu yok suç uygulanan yanlış ceza sısteminde ben bunu cimere de yazdım ,suç işleyen şofore ceza kesilmiyor araç sahibine kesılıyor,bu sıstemle duzeltemezsınız ,ceza suçu işleyene keseceksınki bir daha işlemesın ,mesela A isminde şofor muşterıyı dolandırdı ,cezayı B isminde ki kişiye kes ,suçu işleyenın bir kaybı yok,bu sistem şuna benzer A isminde vatandaş 5 kişiyi katletsın cezasını B isminde vatandaş çeksın
    Cevapla
  • Blendr 2 yıl önce Şikayet Et
    cezayı yiyen B ismindeki kişi taksisini A ismindeki kişinin eline vermesin bi zahmet. Araç sahibi malını kime teslim ettiğinin farkında olsun. En doğrusu ikisine de ceza kesilsin. Belki biri akıllanır.
    Cevapla
  • C.Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok zorda kalmadıkdan sonra Başka Araçlarla gidin? Taksilere Binmeyin! anlaşılan bunların burunlarının bayağı sürtülmesi lazım!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak