Gazeteci Ali Öcal hayatını kaybetti

Gazeteci Ali Öcal, 63 yaşında vefat etti.

Gazeteci Ali Öcal hayatını kaybetti
Gazeteci Ali Öcal hayatını kaybetti
GİRİŞ 04.10.2021 21:17 GÜNCELLEME 04.10.2021 21:21

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesinden yapılan açıklamaya göre, Öcal, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Öcal için yarın saat 11.00'de 19 Mayıs Dış Sahalar'da tören düzenlenecek. Ali Öcal'ın cenazesi ise Ankara'nın Çamlıdere ilçesinde, ikindi namazını müteakip Merkez Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Öcal'ın vefatı dolayısıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve başkentin spor kulüpleri, başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu'ndan Gazeteci Ali Öcal için taziye mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hayatını kaybeden Ankara spor medyasının sevilen ismi Ali Öcal için taziye mesajı yayımladı.

Bakan Kasapoğlu, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Ankara basınının tecrübeli ismi Ali Öcal ağabeyimizi kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Amatör branşlardan, profesyonel liglere kadar, Ankara'da spor yapılan her salonda, sporun yaşadığı her yerde karşımıza çıkan Ali ağabeyimiz, yüzünden eksik etmediği tebessümü ile hatıralarımızda sonsuza dek yaşayacaktır. Başkent Ankara'nın spor gelişimine önemli katkı sağlayan Ali Öcal'a Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve basın camiasına başsağlığı dilerim."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı
Savunma sanayide 10 milyar dolarlık anlaşma! İmzalar peş peşe geldi