Nihal Yalçın'ın birlikte video çektiği arkadaşının Öcalan paylaşımları ortaya çıktı

Demirtaş destekçisi olduğu ortaya çıkan Nihal Yalçın'ın ödül töreni sonrasında birlikte video çekerek Karadağlı'ya göndermede bulunduğu arkadaşı Zeynep Ocak'ın da terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ı öven tweetleri akıllara geldi.

GİRİŞ 11.10.2021 20:43 GÜNCELLEME 11.10.2021 20:43
Bu Habere 113 Yorum Yapılmış

Altın Portakal Film Festivali'nde 'en iyi kadın oyuncu' ödülünü alan Nihal Yalçın ile Tamer Karadağlı arasında yaşanan gerginlik Türkiye'nin gündemine oturdu.

Yalçın, ödül töreni sonrasında sosyal medya hesabından bir video paylaşarak Karadağlı'yı taklit etti.

Karadağlı ise tüm bu yaşananlara konuk olduğu canlı yayında cevap verdi. Yalçın'a HDP milletvekillerinin sahip çıktığını belirten ünlü aktör, "Buldan, Kaftancıoğlu ona sahip çıkıyor. Benim duruşum da belli olan bir duruş. Polisimize askerimize kurşun sıkan PKK'nın terör örgütü olduğuna inanan insanım. Onlara sormak lazım. Öcalan'ın terörist başı olduğunu söyleyebiliyor musunuz diye" ifadelerini kullandı.

Son dakika: Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın'la ilgili ilk kez konuştu! Çok çarpıcı sözler...Son dakika: Tamer Karadağlı, Nihal Yalçın'la ilgili ilk kez konuştu! Çok çarpıcı sözler...

Zeynep Ocak'tan Öcalan'a destek tweetleri

Nihal Yalçın'ın, Karadağlı ile dalga geçtiği videoda yanında bulunan yakın arkadaşı Zeynep Ocak ile ilgili de yeni detaylar ortaya çıktı.

Yalçın'ın "Selahattin Demirtaş'a özgürlük" cümlelerini programında yayınlayan Ocak'ın, sosyal medya hesabından terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'a övgüler yağdırdığı görüldü.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 113
  • NİĞDELİ ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    bu sanaçıların % 80 i zağten pkk lı sahnede bunun yaptığı çok ayıp terbiyesiz kim olusan ol kim olursanız olun bir uslüp vardır bi anlayış vardır önce şu senin gibilerin haketmediği ödülmüdür teneke parçasını al sonra nekadar öteceksen öz vallaha helal olsun tamer kara dağlıya çok sabırlı davrandı küçülen zeynep küçük oldu
    Cevapla
  • Çapanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Mayaları bozuk naparsınız...
    Cevapla
  • Halil 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet, günümüzde ve gelecek tarihlerde, haini hain, yiğidi yiğit diye anacak? Bunun gibi hain ve asalaklar her zaman kaybetmeye ve yok olmaya mahmkumdür, bundan kaçış yok?
    Cevapla
  • Muhammet 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaka yapmıyorum. Gerçekten kim bu sanatçı denilen şahıs, inan tanımıyorum.
    Cevapla
  • koca yörük 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaklabana sanatçı rütbesi verirsen sonuç bu, Taş fırın sana selam olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı