AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nda 'siyasi cinayetler' tepkisi: İlkesiz ve utanç verici

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “belli kişileri öldürmek”ten ve “siyasi cinayetler”den bahsedip Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef göstermesinin ahlaki olmayan bir tavır ve sorumsuzluk olduğunu belirtti.

AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nda 'siyasi cinayetler' tepkisi: İlkesiz ve utanç verici
AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nda 'siyasi cinayetler' tepkisi: İlkesiz ve utanç verici
GİRİŞ 12.10.2021 15:11 GÜNCELLEME 12.10.2021 16:09
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, resmi sosyal medya hesabından, son zamanda tartışmalara yol açan siyasi cinayet konusuna ilişkin bir dizi paylaşım yaptı. Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderlik ettiği güçlü siyaset sayesinde hükumetleri döneminde Türkiye’de siyasi cinayetlere ve faili meçhullere son verildiğini belirterek, “Böylece siyasetin vesayet odaklarınca sistematik şekilde manipüle edildiği devir kapanmıştır” ifadesine yer verdi.

Sözcü Çelik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “belli kişileri öldürmek”ten ve “siyasi cinayetlerden”den bahsederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı hedef göstermesinin ahlaki olmayan bir tavır ve sorumsuzluk olduğunu aktararak, “Karanlık dönemlerde planlı kurguların parçası olan bu yaklaşımın tekrar edilmesi asla kabul edilemez” dedi.

Çelik, Türkiye’ye yönelik istikrarsızlaştırma siyaseti güden söz konusu hakaretlerin, yalnızca Türkiye düşmanlarının beşinci kol faaliyetlerine hizmet ettiğini belirterek, şöyle devam etti:

“Sorumlu bir muhalefet olsaydı, böylesi iddiaları ilgili ve yetkili adli makamlara iletir, gelişi güzel ortalığa saçmazlardı. Bu ancak Türkiye’ye zarar vermekten kaçınmayan bir anlayışın ürünüdür. 6-7 Ekim olayları hakkında ilkeli bir tavır ortaya koyamayanların kalkıp da ‘siyasi cinayet’ spekülasyonları yapmaları ilkesiz ve utanç verici bir sorumsuzluktur.”

CAHIT ÖZKAN: DERHAL YAPMASI GEREKEN ELİNDEKI BİLGİYİ PAYLAŞMASIDIR

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Kılıçdaroğlu’nun siyasi cinayetler ile ilgili söylemine şöyle cevap verdi:

“Böylesi bir konuda bir partinin, hele hele ana muhalefet partisinin Genel Başkanı kalkıp bir iddiada bulunuyorsa, derhal yapması gereken elindeki bilgi, belgeleri cumhuriyet savcılıkları ile paylaşması ve varsa bu konuda suç iddiası savcılıklarımızın ve kolluk güçlerimizin olaya el atması sağlamalıdır. AK parti olarak vesayetle, darbelerle muhtıralarla, siyasi suikastlarla mücadele ede ede bugünlere geldik. 1993 yılının Ocak, Şubat, Mart, Nisan aylarını hatırlatıyor.”

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 27
  • tual 2 yıl önce Şikayet Et
    fox tv küçük kaya proğramına başak demirtaş ı çıkarmış hep aynı hainliklerine küçük kaya devam ediyor bilmiyormu başak adındaki bu kadının okula değil dağlara pkk teröristlerinin yanına gittiğini boy boy teröristlerle resim çekindiğini Türk devletine Türk halkına kafa tutar gibi başak hanımın pkk teröristti kocasından bir farkı yok kürdü türkü birbirine düşürmeye çalışan bölücü bir kadın bu kadınmı Türkiyenin Cumhurbaşkanı olacak chp nin başındaki zat oy toplama uğruna Türkiyeye zarar veriyor Türkiyeye herkes Cumhurbaşkanı adayı olamaz hele terör gruplarıyla ilşkisi olanlar asla
    Cevapla
  • tual 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğlu kendi uydurduğu yalanlarının içinde boğulacak günlerdir Türkiyenin gündemini oyaladı fetö ağzı deniliyor aslında siyaset cinsyetleri yalanın kaynağının bıden olduğunu düşünüyorum hedefleri ülkücü kardeşlerimiz Cumhur ittifakını yalanlarıyla yıpratmaya çalışıyorlar kulıçdaroğlunun son zamanlardaki şımarıklığını hepimiz görüyoruz bunu 15 temmuz önceside kılıçdaroğlunda görmüştük abd Türkiyenin iç işlerine burnunu sokmaktan vazgeçmeli
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Reisin böyle alavere dalavere ye ihtiyacı yok. Bu işi yapsa yapsa chp zihniyeti yapar. Mesreplerine Uygun dur. Geçmişte misalleri çoktur.
    Cevapla
  • DADAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    bu vatanda katillerle dost olan chp dhkp c ile dost olan chp tikko devsol yani bütün teröristlerin yuvası chp..geçmiştede hocaları astilar rizeyi bombaladilar 150 azeriyi rusyaya teslim ettiler ..ya bunlar ne konuşuyor sicilleri kabarık..darbeleri yaltilar..rezil hainler
    Cevapla
  • MSELİM 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçdaroğluna bunu söyleten fetö. cinayetleri yapacak olanda fetö namlunun ucundaki ise büyük ses getirecek ve kaos yaratacak biri olmalı sizce kim o kılıçdaroğlu olabilirmi? devlet gerekli tedbirleri muhakkak almıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı