Polisi ölüme sürüklemişti: TBMM giriş kartı sahte çıktı

Kocaeli'nde polis memuru Bedir Yıldız'ı 30 metre sürükleyen CHP Kocaeli eski İlçe Gençlik Kolları Başkanı Bülent Sadıkoğlu'nun aracında sahte TBMM giriş kartı bulundu.

GİRİŞ 15.10.2021 20:03 GÜNCELLEME 15.10.2021 20:04
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Son dakika haberleri: Kocaeli'nde trafik polisleri Ömer Türkçakal Bulvarı Naile Kafe önünde yaptıkları uygulamada, içerisinde CHP Kocaeli eski İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Bülent Sadıkoğlu'nun kullandığı 06 CHP 50 plakalı araç durduruldu.

Polis Memuru Bedir Yıldız durdurduğu aracın İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesinden hacizli yakalamalı olduğunu tespit ederek araca işlem yapmak istedi.

Bu sırada araç sürücüsü Bülent Sadıkoğlu aracı hareket ettirerek polis Memuru Bedir Yıldız'ı 30 metre sürükledi. Ölümden dönen polis memuru, sürüklendikten sonra yere düşerek yaralandı.

SAHTE GİRİŞ KARTI BULUNDU

Güvenlik kameralarına da an be an yansıyan olay sonrasında harekete geçen emniyet güçleri, Yuvacık istikametine kaçan 06 CHP 50 plakalı aracı Vezirçiftliği mahallesi, Papatya sokakta buldu.

Park halinde kapıları açık halde terk edilmiş olarak bulunan araç içerisinde yapılan aramada Türkiye Büyük Millet Meclisi araç giriş kartı bulundu. Giriş kartının sahte olduğu anlaşıldı.

YORUMLAR 12
  • Haktan Yana 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün pazartesi, Sn. KK OĞLU, Memur ve bürokratları cezalandırma işlemine ilk olarak bir yandaşınıza " Sahte TBMM Araç Giriş Kartı" temin eden "TBMM İdare Amiri CHP Çorum Millet Vekili Salim Uslu" ile başlayabilirsiniz.
    Cevapla
  • şenyürek 2 yıl önce Şikayet Et
    bu chp herzaman milletin başına bela olmuştur cehenneme hareket partisi.
    Cevapla
  • ensr dnmz 2 yıl önce Şikayet Et
    düşünün ki bunlar iktidar olduğunda ne yapar
    Cevapla
  • halk 2 yıl önce Şikayet Et
    bu chp de durust insan yokmu partı binalarını ya tecavuzculer ya sahtekarlar işgal etmış ,birde bunlara ülke teslım edılırse vay ulkenın haline
    Cevapla
  • Alpi 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaw bunlar vatan millet düşmanı kardeşim,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak