Firari CHP'liye operasyon! Görüntüler büyük tepki çekmişti

Kocaeli'de kendisini durduran polisi aracı ile sürükleyerek kaçan eski CHP Gençlik Kolları Başkanı Bülent Sadıkoğlu saklandığı evde yakalandı.

GİRİŞ 18.10.2021 13:49 GÜNCELLEME 18.10.2021 13:50
Bu Habere 77 Yorum Yapılmış

Eski CHP Gençlik Kolları Başkanvekili Bülent Sadıkoğlu, Kocaeli'de yakalama haczi olan aracı ile ilerlerken polis tarafından durduruldu. Polis ekibinin kontrol yaptığı sırada bir anda gaza basan Bülent Sadıkoğlu, polis memurunu sürükleyerek yere düşürdü. Sadıkoğlu kaçarken, polis ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Sırra kadem basan Sadıkoğlu o günden itibaren her yerde aranıyordu. Sadıkoğlu saklandığı evde polisler tarafından tespit edildi. Yapılan baskında Sadıkoğlu yakalanarak gözaltına alındı.

Sadıkoğlu emniyette yapılacak sorgulamanın ardından adliyeye sevk edilecek.

Polisi ölüme sürüklemişti: TBMM giriş kartı sahte çıktıPolisi ölüme sürüklemişti: TBMM giriş kartı sahte 

NE OLMUŞTU?

Kocaeli'nde trafik polisleri Ömer Türkçakal Bulvarı Naile Kafe önünde yaptıkları uygulamada, içerisinde CHP Kocaeli eski İlçe Genlik Kolları Başkanlığı yapan Bülent Sadıkoğlu'nun kullandığı 06 CHP 50 plakalı araç durduruldu.

Polis Memuru Bedir Yıldız durdurduğu aracın İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesinden hacizli yakalamalı olduğunu tespit ederek araca işlem yapmak istedi.

Bu sırada araç sürücüsü Bülent Sadıkoğlu aracı hareket ettirerek polis Memuru Bedir Yıldız'ı 30 metre sürükledi. Ölümden dönen polis memuru, sürüklendikten sonra yere düşerek yaralandı.

Eski CHP Gençlik Kolları Başkanı Bülent Sadıkoğlu

SAHTE TBMM GİRİŞ KARTI BULUNDU

Güvenlik kameralarına da an be an yansıyan olay sonrasında harekete geçen emniyet güçleri, Yuvacık istikametine kaçan 06 CHP 50 plakalı aracı Vezirçiftliği mahallesi, Papatya sokakta buldu.

Park halinde kapıları açık halde terk edilmiş olarak bulunan araç içerisinde yapılan aramada Türkiye Büyük Millet Meclisi araç giriş kartı bulundu.

YORUMLAR 77
  • Çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    vatan haini bunlar, her türlü utanmazlık bunlarda, eleştirdikleri şeylerin fazlasını kendileri yaparlar
    Cevapla
  • Vanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüzünde biraz meymenet biraz nur olan bir CHP'li yok mu bu memlekette? Kalbi gönlü güzel olanın yüzüne yansır o içinin güzelliği. Bunlarda içinin gudubeti yansıyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp ülke için milli güvenlik sorunudur. Polisimize acil şifalar diliyorum. Görevini yapan bir devlet memuruna yapılan bu kanunsuzluğun hesabı sorulmalı. İzlerken bile içim acıdı. Yazıklar olsun böyle kanun tanımayanlara.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu nun aradığı şeref
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tiynetinin gereğini yapmış.O plakadan başka ne beklenirki ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular