Dernekleri hedef alan Cumhuriyet Gazetesi'nin karanlık geçmişi

Cumhuriyet Gazetesi, Ensar, TÜRGEV ve TÜGVA gibi vakıfları terör örgütü gibi göstermeye çalıştı. Aynı Cumhuriyet, terör örgütü PKK'yı çevreci gibi göstermeye çalışmış, Savcı Kiraz'ı şehit eden teröristlerin propagandasını yapmıştı.

GİRİŞ 23.10.2021 11:35 GÜNCELLEME 23.10.2021 12:23
Bu Habere 78 Yorum Yapılmış

Daha önce terör örgütü PKK'ya "çevreci" güzellemesi yapan Cumhuriyet Gazetesi vakıfları hedef aldı. Gazetenin birinci sayfasında, "Yandaş derneklere ilişkin uyarıda bulunan vali yardımcısı şikayet edilmiş, 1 yıl açığa alınmış. 'Ensar, TÜRGEV, TÜGVA paralel terör örgütü gibi'" ifadelerine yer verildi.

Dernekleri "terör örgütü" gibi göstermeye çalışan gazete yıllardır PKK'nın yayın organı gibi hareket ediyor. 

Kandil'e gidip teröristlerle röportaj yapan gazete, PKK'yı "çevreci" gibi göstermeye çalışmıştı. Cumhuriyet Gazetesi, "PKK'lı teröristlerin yere sigara izmariti dahi atmadığı" söylenerek örgütü öven haberler yapmıştı.

Cumhuriyet Gazetesi'nin terör seviciliği bununla da bitmiyor. Cumhuriyet Savcısı Selim Kiraz'ı şehit eden teröristlerle röportaj yapan gazete, kanlı saldırıyı haklı göstermişti. 

Haberde imzası olan Ahmet Şık, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Selim Kiraz'ı andığı paylaşımdan şikayetçi olmuş, Başsavcılık "soruşturmaya yer olmadığına" karar vermişti.

Terörü aklamaya çalışan Ahmet Şık, Altun’un paylaşımından şikayetçi oldu!Terörü aklamaya çalışan Ahmet Şık, Altun’un paylaşımından şikayetçi oldu!

KUR'AN KURSLARINA DA KARŞILAR!

Cumhuriyet Gazetesi'nin hedefinde Kur'an kursları da vardı. 12 Nisan 2021 tarihli ve "Yasadışı olarak varlığını sürdüren medreselerde ortaçağ düzeni" başlıklı haberde, "Tevhidi Tedrisat Yasası ile 1924'te kapatılmasına karşın varlığını sürdüren medreseler, akademik çalışmalara yansıyor. 2020'de yayımlanan yüksek lisans tezlerine göre sadece Bitlis'te 13 medrese faaliyet gösteriyor" ifadelerine yer verilmişti.

Cumhuriyet'e yargı kararı da yetmiyor! Tekzibe rağmen yalanı sürdürdülerCumhuriyet'e yargı kararı da yetmiyor! Tekzibe rağmen yalanı sürdürdüler

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 78
  • TOKATLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet gazetesinin tüm kadroları vatan haini İslam düşmanı ve teröristtir aynaya bakmaları yeterlidir.
    Cevapla
  • Ahmed. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kahrolsun terör ve destekçileri
    Cevapla
  • Sante 2 yıl önce Şikayet Et
    Bide bunlara dünya kadar para veriliyor kesemizden kapatın gitsin .
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulen besleme cumhuriyet gazetesi,bir terörist varsa sen ve senin yandaşların.bu cüreti abd den aldığın belli.
    Cevapla
  • Uyan Müslüman 2 yıl önce Şikayet Et
    Birbirine benzemezler kaos ittifakının seçmen kitlesi yüzünden projeler tehlikede, Ceh-pe şimdiden Mavi Vatan terimine bile saldırmaya başladı, kaos ittifakı eğer 2023'de iktidar olursa bütün kritik ve stratejik savunma sanayi ve ekonomi projelerini tasmalarını tutan batılı efendilerinin emriyle yok edecekler, iptal edecekler. Ellerindeki sosyal medya ve fondaşmedya gücü ilede halkımızı yaptıkları hainliklerin doğru olduğuna inandıracaklar.. Maalesef şuan ellerindeki 7 milyonluk beyni masonlar tarafından yıkanmış Z kuşağı 2023 seçimlerinde bunlara oy verecek. Sabır Meşhur'un "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyin izlettirin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!