Kuzey Marmara Otoyolu'nda kaza! Uzun araç kuyrukları oluştu

Son Dakika Haberi; Kuzey Marmara Otoyolunda 6 aracın çarpışmasıyla zincirleme kaza meydana geldi. Kamyonun yola devrildiği kazada 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 02.11.2021 09:04 GÜNCELLEME 02.11.2021 09:26
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 08.30 sıralarında Beykoz, Kuzey Marmara Otoyolu Riva Mevkii'nde meydana geldi. 2 kamyonet, 1 TIR, 1 otomobil ve 2 çekici karıştığı kazada bir kamyonet devrildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ulaşımın Ankara istikametine tek şeritten verilmesi nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Sağlık ekipleri kazada yaralanan 3 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Türkiye 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yola iki defa girdim daha girmeyi düşünmüyorum. Zerre kadar kontrol yok, araçlar hız sınırlarını zorluyor adeta. Çıldırmış gibi araba kullanıyorlar.
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    yeter artık gerçekten, bu kamyoncuları sıkı takibe almalılar, millete radar cezası kesmek yerine kamyoncuları izlesinler,4 şeritli yolda sağda tır onun yanında başka bir tır onun yanında kamyon sol şeritte başka kamyon!kaç defa denk geldim birbirlerini geçecekler diye arkada uzun kuyruklar oluşuyor ve kazaya davetiye çıkarıyorlar.Neymiş efendim devirleri düşmesinmiş. geber be adi adam,senin yüzünden başka canlar yanıyor, kurallar neyse ona uyacaksın, sol 2 şerite çıkman yasaksa çıkmayacaksın bu kadar basit.birde aracını düzensiz yükleyip kasasından malzeme dökenler, yolda lastiği gümleyip başka sürücülere hasar verenler, vurdum duymaz sürüşle başkalarını tehlikeye sokanlar hep kamyoncular,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı
Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier davetlilere döner kesti