Muş'taki evlat nöbetine 2 katılım daha: 22 yıldır oğlumu bekliyorum

Muş'ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığını belirterek evlat nöbeti tutanların sayısı 2 ailenin katılımyla 17'ye çıktı.

Muş'taki evlat nöbetine 2 katılım daha: 22 yıldır oğlumu bekliyorum
Muş'taki evlat nöbetine 2 katılım daha: 22 yıldır oğlumu bekliyorum
GİRİŞ 10.11.2021 14:08 GÜNCELLEME 10.11.2021 14:10
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eyleme katılan Şerife Güvenç, oğlu Mehmetşah'ın 1999'da İstanbul'da kaçırıldığını belirterek, "22 yıldır oğlumdan bir haber bekliyorum. Çocuğumu istiyorum" dedi.

Kentte terör örgütü PKK'nın çocuklarını kaçırdığı söyleyen aileler, çarşamba günleri HDP İl Başkanlığı binası önüne gelip evlat nöbeti tutuyor. 30'uncu haftada nöbet tutanların sayısı 2 ailenin daha katılmasıyla 17'ye yükseldi. Evlat nöbetine yeni katılan Şerife Güvenç, oğlu Mehmetşah'ın 1999 yılında İstanbul'dan dağa kaçırıldığını söyledi. Oğluna teslim olması çağrısı yapan Güvenç "Nişanlıyken birden ortadan kayboldu. Düğünü vardı, hiç haberimiz olmadı. O kadar aradık, ama yok. 22 yıldır oğlumdan bir haber bekliyorum. Çocuğumu istiyorum" diye konuştu. Mehmet Salih Seyhan da eyleme 1992 yılında İstanbul'dan dağ kaçırıldığını belirttiği oğlu Ahmet için katıldığını söyledi. Seyhan, oğluna 'teslim ol' çağrısı yaptı.

YORUMLAR 2
  • vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaip bir ülkede yaşıyoruz pkk lıları dağda ve diğer ülkelerde arıyoruz ama asıl teröristler mecliste....
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    22 yildir oglunun asker polis sehit etmesine ses cikarmadin baktinki pkk bitti bari oglum olmeden alayim dedin degilmi tam bir sark kurnazligi acaba bolucu fikirlerde bu ulkeye ihanet etmekten vazgecermisiniz bu ulkeye tam bir vatatandas olurmusunuz hepimiz suphedeyiz yine oglunuz olmesin tabiki a ma ya onlarca masumun canini aldiysa simdiye kadar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı