Türkiye'yi yasa boğmuştu: Küçük Müslüme'nin ölüm nedeni belli oldu

Kaynaklar, 10 günlük aramanın ardından cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme'nin ölümünde ilk bulguda herhangi bir darp ve yara izine rastlanmadığını, açlık ve soğuk nedeniyle hayatını kaybetmiş olduğunu düşündüklerini ifade etti.

GİRİŞ 20.11.2021 17:32 GÜNCELLEME 22.11.2021 10:53
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Mersin'in Gülnar ilçesinde, 10 Kasım'da kaybolan ve geniş çaplı arama çalışması başlatılan 3 yaşındaki Müslüme'nin cansız bedeni dün, yaşadığı yerin 7 kilometre uzağında bulunmuştu.

Acı haberiyle tüm Türkiye'yi yasa boğan küçük Müslüme'nin ölüm nedeni merak edilmiş, cinayet olması ihtimali endişe yaratmıştı.

ÖLÜM NEDENİ AÇLIK VE SOĞUK

Müslüme'nin ölümünde darp ve yara izi bulgusuna rastlanmadı. Küçük kızın bedeninde herhangi bir yara izi dahi tespit edilmediğini belirten kaynaklar, Müslüme'nin ölümünün açlık ve soğuğun neden olduğu bir doğal ölüm olduğunu düşündüklerini ifade etti.

AİLE SORGUYA ALINDI

Güvenlik kaynakları, ayrıca Müslüme'nin ailesinin de olaydaki ihmalleri nedeniyle sorguya alındığı bilgisini paylaştı. 3 yaşındaki çocuk, ailesinin yaşadığı çadırdan tek başına uzaklaşmıştı.

OTOPSİSİ TAMAMLANDI

Otopsi işlemleri yapılan çocuktan alınan numunelerin, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumuna ulaştırıldığı ve ardından cenazesinin defnedilmek üzere Karaman'a gönderildiği de bildirildi.

Otopsi raporu bekleniyor.

Küçük Müslüme son yolculuğuna uğurlandı! Anne-baba cenazeye katılamadıKüçük Müslüme son yolculuğuna uğurlandı! Anne-baba cenazeye katılamadı

Müslüme sır oldu: 100'e yakın kişinin ifadesi alındı!Müslüme sır oldu: 100'e yakın kişinin ifadesi alındı!

Bahçeli'den kayıp Yörük kızı Müslüme için talimat!Bahçeli'den kayıp Yörük kızı Müslüme için talimat!

Yörük kız Müslüme 6 gündür aranıyor: 'Kaçırılma' ihtimali araştırılıyor!Yörük kız Müslüme 6 gündür aranıyor: 'Kaçırılma' ihtimali araştırılıyor!

MÜSLÜME TOPRAĞA VERİLDİ

Cenazesi Karaman'a gönderilen Müslüme, toprağa verildi. Küçük kızın anne ve babası sorguda oldukları için cenazeye katılamadı.

NE OLMUŞTU?

Gülnar ilçesi Yanışlı Mahallesi kırsalında 10 Kasım'da çadır kurdukları sırada 3 yaşındaki kızları Müslüme'nin kaybolduğunu fark eden Yağal ailesi bölgede arama yapmış, sonuç alamayınca durumu ilgililere bildirmişti. Aramalardan sonuç alınamayınca AFAD, AKUT, itfaiye ve jandarma ekiplerince kırsal alanda geniş çaplı çalışma başlatılmıştı. O günden beri aranan 3 yaşındaki Müslüme'nin cansız bedeni dün, çadır kurulan bölgenin 7 kilometre uzağında bir mesafedeki ormanlık alanda bulunmuştu.

YORUMLAR 92
  • Lokman Çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şekilde ben de bir piknik alanında bir çocuğu takip ettim ve annesine : " kızım olsan seni iyice bir döverdim " dedim gülerek , çocuğun annesi de " HAKLISIN AMCA " dedi bana . Tabii biraz nasihat ettim . Sağolsun beni de inleme nezaketinde bulundu.
    Cevapla
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    sorumsuz aila tek kelimeyle minicik çocuk atacak adamları ne olur onun km yol gitmiş neredeydiniz ölmesi için elinden gelini yapmış lar sorumsuz cahalet içinde boğulup gidiyoruz her gün biraz daha
    Cevapla
  • Yusuf 2 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta pazarda alışveriş yapıyordum. Pazar epeyce kalabalık... Zor yuryordum. O arada küçük bir çocuk gördüm etrafına bakip bir yandan ağlıyor bir yandan yürüyordu. Etrafında bir çok bayan olduğu için birisi annesi olabilir diye düşündüm. Sonra dikkat ettim hiç kimse çocukla ilgilenmiyordu. Alışverişe ara verdim. 3-4 dk çocuğu izedim epeyce yol katettiği halde kimse çocukla ilgilenmiyordu. Hemen çocuğun yanına gittim... Maalesef derdini anlatacak konuşmaya sahip değildi.. çocuğun elinden tutup derhal zabıta ekiplerine gördum.. pazar yerinde anons yapıldı annesi koşarak geldi, o da ağlıyordu..... Sonuçta kavustular
    Cevapla
  • Lokman Çiftçi 2 yıl önce Şikayet Et
    O Anneyi EŞŞEK SUDAN GELİNCEYE KADAR dövmek gerekiyor ceza olarak .
    Cevapla
  • Ali rıza 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun güzel insan
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Dağda yetişen 3 yaşındaki çocuk günde 10 km bile yürüyebilir. Şehirde yetişen birinin tırmanamayacağı yerlere tırmanabilir. Hiç abartmıyorum. Hata da burda yapıldı.
    Cevapla
  • Aykut 2 yıl önce Şikayet Et
    çocuk aranmamis ki bu yolu katmek bir günü geçer uzaklaş kası ise 3 4 saattir açıkça ölüme terk edilmiş. bir nevi
    Cevapla
  • EROL 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk 10 km nasıl yürüyebilir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir