Nedim Şener: Ekrem İmamoğlu ve ekibi ateşle oynadığının farkında mı acaba?

Hürriyet Yazarı Nedim Şener "İstanbul’da yaşayanların belediyede bulunan tüm bilgilerinin terör örgütlerinin eline geçmesinin nasıl bir tehlike doğuracağını düşündünüz mü?" sorusunu yönelterek İBB'deki terör yapılanmasını köşesine taşıdı.

Nedim Şener: Ekrem İmamoğlu ve ekibi ateşle oynadığının farkında mı acaba?
Nedim Şener: Ekrem İmamoğlu ve ekibi ateşle oynadığının farkında mı acaba?
GİRİŞ 13.12.2021 17:45 GÜNCELLEME 13.12.2021 17:51
Bu Habere 161 Yorum Yapılmış

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki terör örgütü PKK, DHKP-C üyelerinin çalıştırılması tek tek deşifre edilmeye devam ederken olayın vahameti her geçen gün artıyor.

Şener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun İBB'de 455’inin PKK ve KCK, 80’inin DHKP-C, 20’sinin MLKP ve 2’sinin MKP kaydı var diye açıkladığı İBB'deki yapılanmanın tehlikesine dikkat çekerek "Ekrem İmamoğlu ve ekibi ateşle oynadığının farkında mı acaba?" ifadelerini kullandı.

İşte Nedim Şener'in "Ateşle oynuyorsunuz..." başlıklı yazısının ilgili kısmı;

Terör örgütü PKK ya da DHKP-C üyesi ya da ilişkili bir İspark görevlisi, teröristlerin hedefi olan bir kişinin aracını nereye bıraktığı bilgisini örgüte ilettiğinde sonuçlarının neler olabileceğini hiç düşündünüz mü?

Ya da, doğalgaz ya da su sayacını okumak için gelen kişinin PKK’lı ve DHKP-C ile ilişkili bulunmasının nelere sebep olabileceğini tahmin edebiliyor musunuz?

İstanbul’da yaşayanların belediyede bulunan tüm bilgilerinin terör örgütlerinin eline geçmesinin nasıl bir tehlike doğuracağını düşündünüz mü?

Ekrem İmamoğlu ve ekibi ateşle oynadığının farkında mı acaba?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, “İstanbul’a yaklaşık 33 bin kişi alındı ve bu 33 bin kişiden ancak 14 bin kişinin bilgisi bize intikal ettirildi ve 33 bin kişiden 12 bin kişiye ancak bakıldı; 455’inin PKK ve KCK kaydı var, 80’inin DHKP-C kaydı var, 20’sinin MLKP kaydı var, 2’sinin MKP kaydı var ve diğerlerinin de kayıtlarını her birinize gönderebilirim” açıklaması herkesin uykusunu kaçırmalı. En başta da Ekrem İmamoğlu’nun sorumlu bir kişi olarak, “Değil 557 kişi, bir kişi bile terör örgütleriyle ilişkili olsun hemen gereğini yaparım, eğer bu personel alımında ihmal ve kusur varsa ilgili personel hakkında da işlem başlatırım” demesini beklerdim.

13 BİN KİŞİ ÇIKARIP 33 BİN KİŞİ ALMIŞ

Ama o siyasi polemiği, basın sözcüsü de savunuculuğu seçti. İmamoğlu’nun boyunu çok aşan “liyakat” gibi kelimeleri geçtim, “tasarruf” deyip eski yönetimden kalan 13 bin kişiyi çıkarıp 33 bin kişiyi almasındaki hesapsızlığı da önemsemiyorum ama terör örgütlerinin belediyeyi mekân tutmasına göz yumması herkes için çok tehlikeli.

Hele hele, basın sözcüsü Ongun’un “‘İBB’de 557 terör örgütleriyle ilişkili çalışan var’ dendi. Havuz medyası bugün sayıyı 7’ye indirdi. İncelemede 3’ü mevsimlik olmak üzere çalışanların hiçbirinin işe girişte adli sicil kaydına rastlanmadı. Bu konuda Emniyet birimlerince de herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı” açıklaması, ciddiyetten iyice uzaklaştıklarını gösteriyor.

 

Son dakika: PKK'nın dağ kadrosundan İBB'ye! İşte isim isim görevleriPKK'nın dağ kadrosundan İBB'ye! İşte isim isim görevleri

Polisimizin şehit edildiği olaya karışan DHKP-C'li teröristi de İBB'ye almışlarPolisimizin şehit edildiği olaya karışan DHKP-C'li teröristi de İBB'ye almışlar

KAYNAK: HÜRRİYET GAZETESİ - NEDİM ŞENER
YORUMLAR 161
  • Taşkin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar daglara siginamiyor artik simdi kanalizasyonlara siginacaklar ekrem imam oglu bunlara tum bilgileri verdi simdi sıgınaklar yapiyorlardir bu aldiklari paralarla tuneller kazip kendilerine yer yapiyorlar cikis yerleri kacis yerleri onemli binalara giris cikis v.s Vallahi bu korkunc olur
    Cevapla
  • Arda 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamın amacı İBB ye kayyum atatip mağdur rolü ustlenmek
    Cevapla
  • Kırkdokuzelli 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP tarihi boyunca sol fraksiyon örgütlerle hep iç içe idi üniversitelerde kollanma korunma dünde böyleydi yarında böyle olacaklar! Acilen bir araştırma konusu olarak bu parti yönetimi ve tabanının gen haritasına bakılmalı
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav oy verenlere sorun hele hala memnunlarmı hallerinden...özellikle otobüs duraklarında
    Cevapla
  • cihan alkan 2 yıl önce Şikayet Et
    işe alanlar da sorumludur. Soruşturma açmayanlar da sorumludur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan'dan son dakika Fransa duyurusu: Olacaklardan bizi sorumlu tutmasın!
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi