Gaziantep Valiliği'nden pitbull saldırısına ilişkin açıklama

Gaziantep Valiliği, pitbull saldırısına ilişkin, "Olayla ilgili 5 şüpheli ve site güvenlikçisi toplam 6 kişi gözaltına alınmıştır. Yaralı çocuğun tedavisi ve sonrası Valiliğimiz tarafından takip edilecektir" açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 23.12.2021 09:50 GÜNCELLEME 23.12.2021 10:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Gaziantep Valiliği, pitbull cinsi 2 köpeğin bir çocuğa saldırmasına ilişkin 6 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Valilik tarafından yapılan açıklamada, Şahinbey ilçesinde dün bir sitede oturan 5 kişiye ait pitbull cinsi 2 köpeğin, site çalışanının çocuğunu baş ve boğaz bölgesinden hayati tehlike oluşturacak şekilde yaraladığı belirtildi.

Söz konusu yaralı çocuğun olayın ardından hastaneye sevk edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Çocuğun tedavisine devam edilmektedir. Olaya karışan iki köpek, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmiştir. Olayla ilgili 5 şüpheli ve site güvenlikçisi toplam 6 kişi gözaltına alınmıştır. Adli ve idari süreç devam etmekte olup, yaralı çocuğun tedavisi ve sonrası Valiliğimiz tarafından takip edilecektir."

Pitbull cinsi iki köpeğin saldırdığı 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandıPitbull cinsi iki köpeğin saldırdığı 4 yaşındaki çocuk ağır yaralandı

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Ankarayada dikkat! 2 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda Ankara'da sık sık pitbul, rotweiler, doberman vb tehlikeli ve yasak köpek ırkları gezdirenlerle kaşılaşıyorum. Artık parklara gitmiyorum. Mümkünse yolda bile yaya yürümüyorum o kadar yani. Ankara'da da ilerleyen zamanlarda dehşetli bir köpek saldırı haberi çıkarsa kimse şaşırmasın.
    Cevapla
  • Zonguldaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    Gereken ceza verilmezse cennet haram size
    Cevapla
  • 60 Yahya 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacağı belli olan o çocuğa ve Ailesine oldu kısasa kısas gerek
    Cevapla
  • konyalım 2 yıl önce Şikayet Et
    Köpeği öldürün, sahibini hapsedin kardeşim, nedir bu hayvan severlik aşkımız, insan hayatını, Allah hepsinden üstün tutar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti