Hülya Avşar'dan eleştirilere cevap: Demek ki sizin gibiler başımızda olsa...

'Gerekirse simit yenecek ama bugünleri de kolay atlatacağız' sözleriyle gündem olan Hülya Avşar, konuyla ilgili sosyal medya hesabından eleştirilere cevap verdi.

GİRİŞ 24.12.2021 00:30 GÜNCELLEME 24.12.2021 00:32
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde ülkenin ekonomik durumuyla ilgili, "Gerekirse simit yenecek" ifadelerini kullanan Hülya Avşar bir anda gündem olmuştu. Olayın yankıları hala sürerken ünlü şarkıcıdan kendisini eleştirenlere sert cevap geldi.

"HİÇBİRİNİZİ TAKMIYORUM"

Açıklamasına "Sakinleştiyseniz sıra bende" diyerek başlayan Hülya Avşar, "O kadar konuşmamın içinden, hep birlikte bugünleri aşacağız kısmı değil de 'simit'e takılanlar; hiçbirinizi takmıyorum ve saymıyorum. Benim simit yeme meseleme gelince, yerim ya da yemem ama bildiğim bir şey var, kendim kazandım, hiç de kolay olmadı" dedi.
 

Cüneyt Arkın'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür mesajıCüneyt Arkın'dan Başkan Erdoğan'a teşekkür mesajı


'DEMEKİ Kİ SİZİN GİBİLER BAŞIMIZDA OLSA...'

Avşar paylaşımına şöyle devam etti:

"Hala da kazanıyorum. Bunun hesabını kimseye vermedim, size hiç vermeyeceğim. Sizin gibi düşünenler demek ki başımızda olsa; ne demokrasi kalır, ne konuşma özgürlüğü… Diyeceğim şu ki; gerekirse simit yiyeceğiz, ama bugünleri beraber atlatacağız."



AVŞAR NE DEMİŞTİ?

Hülya Avşar’ın, magazin muhabirlerinin "Ekonominin sanatçılara nasıl yansıması oluyor?" sorusuna verdiği yanıt sosyal medyada gündem olmuştu.

Avşar verdiği yanıtta, "Ekonomik krizin herkese ve her kesime mutlaka yansıması oluyor. Benim bildiğim bir tek şey var. Türkiye'de hatta şimdiki duruma göre dünyada eğer hayattaysan, mutlaka bu tür günleri, bu zamanları öngörüp biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bugünler de biraz kolay atlatılacak. Biraz bizim bu işi, insanlar olarak bireysel halletmemiz gerekir diye düşünüyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 160
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun Avşar Kızına !
    Cevapla
  • Elaziğli 2 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi seni elestirenlerin hiçbiri bu ülkeyi sevmiyor kimliklerinde t.c yazdiğina bakma aklini ruhunu satmis insanlar bunlar tek hedefleri islam dini ve hükümettir...Helal sana bu ülkenin yerli ve milli sanatçisi Hülya Avşar ömrun uzun olsun...
    Cevapla
  • Ali Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar din düşmanı değil İslâm düşmanı
    Cevapla
  • erkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan dünya iktisat tarihine geçti maşallah, dolar düşmeye devam ediyor. dünya ekonomistleri Başkandan ekonomi öğrenmeliyiz diyor, bizim içimizdeki faizciler hala direniyor anlamamak için...
    Cevapla
  • hrk 2 yıl önce Şikayet Et
    Hülya Avşar bu dolarcıların çoğundan delikanlı helal olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Nedim Şener kulis bilgisini verdi! Yargıtay DEM Parti için harekete geçti