Tarım Kredi marketlerinde indirim! Ayçiçek yağı (5 litre) ve bakliyat fiyatları...

Kaliteli ve doğal ürünleri uzman market konseptiyle tüketiciyle buluşturan Kooperatif Market, ürünlerinde yüzde 30’a varan indirim yaptığını açıkladı. Tüketicinin en çok merak ettiği ürünler arasında yer alan ayçiçek yağı ne kadar oldu?

Tarım Kredi marketlerinde indirim! Ayçiçek yağı (5 litre) ve bakliyat fiyatları...
Tarım Kredi marketlerinde indirim! Ayçiçek yağı (5 litre) ve bakliyat fiyatları...
GİRİŞ 23.01.2022 09:17 GÜNCELLEME 23.01.2022 09:26
Bu Habere 167 Yorum Yapılmış

Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. Kooperatif Market ülke genelindeki 700’üncü mağazasını açtı. Diğer marketlerde ürün fiyatlarının artışı ve dolardaki düşüşün sebebiyle tüm ürünlerinde yüzde 30 civarında indirim yapıldığı açıklandı. Tarım Kredi marketlerde 30 Aralık 2021 kataloğunda 5 lt Anadolu Ayçiçek Yağı fiyatı uygun fırsatlarla raflardaki yerlerini alıyor. 

Tarım Kredi Market 10 Ocak 2022 Aktüel Kataloğu! Tüm ürünlerde büyük indirim fırsatıTarım Kredi Market 13 Ocak 2022 Aktüel Kataloğu! Tüm ürünlerde büyük indirim fırsatı

Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik AŞ Genel Müdürü Bayramali Yıldırım, döviz kurundaki düşüşün ardından girdi fiyatlarında indirim olmasını beklemeden fiyatları aşağı çektiklerini belirterek, "Dün yaptığımız çalışmayla beraber yüzde 30'a varan indirimlerimizi fiyatlarımıza yansıttık" dedi.

Tarım Kredi Sıvı Yağ ve Bakliyat Fiyatları

  • Tarım Kredi Ayçiçek Yağı 5 lt 105.90 TL

  • Anadolu Kırmızı Mercimek 1 Kg. 10,90 TL

  • Anadolu Un 1 kg 6.90 TL

  • Anadolu Osmancık Pirinç 2.5 kg  22.25 TL

  • Anadolu Nohut 1 kg 9.90 TL

  • Tiryaki Siyah Çay 1000 gr. 31.90 TL

  • Elit Ultra Çamaşır Suyu 1000 ml 6.90 TL

  • Sleepy Çocuk Bezi Çeşitleri 39.90 TL

Kimyevi Gübrede 1.100 TL İndirim

Tarım Kredi Kooperatifleri, 158 yıllık tecrübesinden aldığı güçle Anadolu’nun her köşesinde çiftçi ile dirsek temasını sürdürürken, Merkez ve 17 bölge birliği, 1.615 kooperatif, 200 hizmet bürosu, her biri kendi sektöründe öncü 19 şirketi ve 800 binden fazla ortağı ile Türkiye’nin en büyük çiftçi kuruluşu olarak faaliyetlerine devam ediyor.

Gübre fiyatlarındaki artışlara karşı piyasayı regüle eden Tarım Kredi Kooperatifleri, ülkenin gıda güvenliğine verdiği önemi ve çiftçilerin yanında olduğunu bir kez daha göstermek üzere 25 Aralık 2021 tarihi itibariyle kimyevi gübrelerde ton başına 1.100 TL’ye varan, yavaş salınımlı gübreler ile damla sulama ve yaprak gübrelerinde ise ortalama yüzde 20 oranında indirim yaptı.

Bu indirimli fiyatlar ile çiftçilerimizin maliyetlerinin düşürülmesi, tarımda verimliliğin ve kalitenin arttırılarak tarımsal üretimin sürdürülebilmesi hedeflendi.

YORUMLAR 167
  • Arif inanç 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fiyatlar eğer gerçek ise. Tek kelime ile BRAVO derim. Bakalım market fiyatları biz neymiş. Ancak gidince anlayabiliyoruz. Sonuçta sanal market fiyatiniz yok.
    Cevapla
  • Ahmet Mutlu 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan haber çiçek yağı 125tl
    Cevapla
  • ÖMER FARUK SÜZEN 2 yıl önce Şikayet Et
    ben merzifonda oturuyorum fiyatların alakası bile yok öercimek 19.90 yağ 125tl neden
    Cevapla
  • Osman Sarı 2 yıl önce Şikayet Et
    Pendik te 19 Ocak ta,mercimek 19,90-yağ 129₺ indirim filan yok,zam var.insanlarla dalga geçmeyi bıraksınlar
    Cevapla
  • Meftun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu fiyatlar her markette var, hatta daha ucuz fiyatlarda rastladım. Örneğin ayçiçek yağının 105 ₺olduğu marketlerde var. Yani fiyatlar inmiş değil.
    Cevapla
  • Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar büyük marketlerin çoğu yabancı şirket mahalle bakkalınızdan alışveriş yapmaya çalışın.Adam bimden iki poşet doldurmuş eve gidiyor Mahallesi'ndeki bakkalın önünden geçerken bakkal dışarı çıkıyor Ahmetbey diyor bim sana veresiye veriyormu? yok diyor,bim senin taziyene geliyormu? yok diyor bim senin güğününe geliyormu? yok diyor ama ben geliyorum demiş:)Ahmetbey söyleyecek kelime bulamamış yaşanmış bir diyaloğ.
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir insan alış verişini veresiye yapıyorsa bitik demektir. Paran nakit olduktan sonra ve araştırırsan en uygununu bulabilirsin.
    Cevapla
  • Matşah 2 yıl önce Şikayet Et
    Bakkalda babasının hayrına vermiyor. Fiyatları olabildiğince yüksek fiyattan veriyor bu gerçeği de yazın ha bu zincirleri de savunmuyorum lakin bakkallarda da fiyatlar bir derece uygun olsa alırız. Markette 8 lira satılan ketçapı bakkaldan 15 liraya alınca bakkalı bıraktım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün